LA MAISON DU SEIGNEUR

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • LA MAISON DU SEIGNEUR
Private companiesMotion Pictures • LA MAISON DU SEIGNEUR

Contactgegevens LA MAISON DU SEIGNEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA MAISON DU SEIGNEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA MAISON DU SEIGNEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE TERVUREN 389; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23540750 (+32-23540750) 23540750 (+32-23540750)

Fax (fax): +32 (83) 917-52-89 +32 (83) 917-52-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA MAISON DU SEIGNEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA MAISON DU SEIGNEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA MAISON DU SEIGNEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA MAISON DU SEIGNEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA MAISON DU SEIGNEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA MAISON DU SEIGNEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA MAISON DU SEIGNEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA MAISON DU SEIGNEUR
Products information LA MAISON DU SEIGNEUR

BTW identificatienummer (tax): BE06523376464
Ondernemingsnummer: 9897003173
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 535,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LA MAISON DU SEIGNEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA MAISON DU SEIGNEUR
(Get full report from official database of BE for LA MAISON DU SEIGNEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA MAISON DU SEIGNEUR
Addition kinds of activities for LA MAISON DU SEIGNEUR

5451. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
802199. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec
30691006. Gegoten rubber producten | Molded rubber products
31990307. Riemen, leer | Straps, leather
35759900. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
36790303. Voeding, alle soorten: statisch | Power supplies, all types: static
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids
61629903. Hypotheekbanken | Mortgage bankers
86610121. Diverse kerkgenootschap | Miscellaneous denomination church

Werken bij LA MAISON DU SEIGNEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA MAISON DU SEIGNEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA MAISON DU SEIGNEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA MAISON DU SEIGNEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Poets- en huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Begijnendijk en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van LA MAISON DU SEIGNEUR in sociale netwerken
Look for responds of LA MAISON DU SEIGNEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA MAISON DU SEIGNEUR. Laat een reactie achter voor LA MAISON DU SEIGNEUR. LA MAISON DU SEIGNEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA MAISON DU SEIGNEUR. Leave a respond for LA MAISON DU SEIGNEUR. LA MAISON DU SEIGNEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA MAISON DU SEIGNEUR op de google maps. Adres en contacten LA MAISON DU SEIGNEUR
Location of LA MAISON DU SEIGNEUR on the google maps. Address and contacts of LA MAISON DU SEIGNEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come LA MAISON DU SEIGNEUR LA MAISON DU SEIGNEUR: FLEUROLIJSTENFABRIEKEN NV | FORTIS | MICHEL HERMANS | ANTUNA Y FUENTES | FA. ABACUS DESIGN

Other related companies as LA MAISON DU SEIGNEUR: FLEUROLIJSTENFABRIEKEN NV | FORTIS | MICHEL HERMANS | ANTUNA Y FUENTES | FA. ABACUS DESIGN

LA MAISON DU SEIGNEUR is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA MAISON DU SEIGNEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06523376464. Het bedrijf LA MAISON DU SEIGNEUR bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE TERVUREN 389; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 535,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Producten gemaakt in LA MAISON DU SEIGNEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA MAISON DU SEIGNEUR is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA MAISON DU SEIGNEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA MAISON DU SEIGNEUR, openstaande posities, locatie van LA MAISON DU SEIGNEUR op de kaart.

LA MAISON DU SEIGNEUR is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA MAISON DU SEIGNEUR, company assigned to the tax number BE06523376464. The company LA MAISON DU SEIGNEUR is located at the address: CHAUSS?E DE TERVUREN 389; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 535,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Products created in LA MAISON DU SEIGNEUR were not found.
The main activity of LA MAISON DU SEIGNEUR is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LA MAISON DU SEIGNEUR is not available. You also can look at reviews of LA MAISON DU SEIGNEUR, open positions, location of LA MAISON DU SEIGNEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA MAISON DU SEIGNEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA MAISON DU SEIGNEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA MAISON DU SEIGNEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA MAISON DU SEIGNEUR, employees, financial statistics.