PITA PYRAMIDE

Contactgegevens PITA PYRAMIDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PITA PYRAMIDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PITA PYRAMIDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTSTRAAT 2; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51315108 (+32-51315108) 51315108 (+32-51315108)

Fax (fax): +32 (11) 510-83-97 +32 (11) 510-83-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PITA PYRAMIDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PITA PYRAMIDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PITA PYRAMIDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PITA PYRAMIDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PITA PYRAMIDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PITA PYRAMIDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PITA PYRAMIDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PITA PYRAMIDE
Products information PITA PYRAMIDE

BTW identificatienummer (tax): BE05291259765
Ondernemingsnummer: 2312591552
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type de Cuisine: Pittas & Shoarma.. Types de Cuisine: Pittas.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PITA PYRAMIDE
(Get full report from official database of BE for PITA PYRAMIDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PITA PYRAMIDE
Addition kinds of activities for PITA PYRAMIDE

836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
20419904. Farina (behalve ontbijt eten) | Farina (except breakfast food)
23290101. Atletische kleding, behalve uniformen: mannen, jongeren en jongens | Athletic clothing, except uniforms: men's, youths' and boys'
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
35770102. Printers, computer | Printers, computer
36340402. Beddengoed, elektrisch | Bedcoverings, electric
39310200. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
61110201. Banken voor coöperaties | Banks for cooperatives
87489900. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec

Werken bij PITA PYRAMIDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PITA PYRAMIDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PITA PYRAMIDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PITA PYRAMIDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • Kinderverzorgende (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van PITA PYRAMIDE in sociale netwerken
Look for responds of PITA PYRAMIDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PITA PYRAMIDE. Laat een reactie achter voor PITA PYRAMIDE. PITA PYRAMIDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PITA PYRAMIDE. Leave a respond for PITA PYRAMIDE. PITA PYRAMIDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PITA PYRAMIDE op de google maps. Adres en contacten PITA PYRAMIDE
Location of PITA PYRAMIDE on the google maps. Address and contacts of PITA PYRAMIDE

Andere gerelateerde bedrijven als come PITA PYRAMIDE PITA PYRAMIDE: FLBEAUVAL SA | Koerant (De) | Tobeco | HUGO WILLEMS | RETECH

Other related companies as PITA PYRAMIDE: FLBEAUVAL SA | Koerant (De) | Tobeco | HUGO WILLEMS | RETECH

PITA PYRAMIDE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PITA PYRAMIDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05291259765. Het bedrijf PITA PYRAMIDE bevindt zich op het adres: WESTSTRAAT 2; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Pittas & Shoarma.. Types de Cuisine: Pittas..
De hoofdactiviteit van PITA PYRAMIDE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PITA PYRAMIDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PITA PYRAMIDE, openstaande posities, locatie van PITA PYRAMIDE op de kaart.

PITA PYRAMIDE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is PITA PYRAMIDE, company assigned to the tax number BE05291259765. The company PITA PYRAMIDE is located at the address: WESTSTRAAT 2; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Pittas & Shoarma.. Types de Cuisine: Pittas..
The main activity of PITA PYRAMIDE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PITA PYRAMIDE is not available. You also can look at reviews of PITA PYRAMIDE, open positions, location of PITA PYRAMIDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PITA PYRAMIDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PITA PYRAMIDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PITA PYRAMIDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PITA PYRAMIDE, employees, financial statistics.