SMULKROEG DEN ABATTOIR

Contactgegevens SMULKROEG DEN ABATTOIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMULKROEG DEN ABATTOIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMULKROEG DEN ABATTOIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 136; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56531505 (+32-56531505) 56531505 (+32-56531505)

Fax (fax): +32 (3) 125-18-74 +32 (3) 125-18-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMULKROEG DEN ABATTOIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMULKROEG DEN ABATTOIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMULKROEG DEN ABATTOIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMULKROEG DEN ABATTOIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMULKROEG DEN ABATTOIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMULKROEG DEN ABATTOIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMULKROEG DEN ABATTOIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMULKROEG DEN ABATTOIR
Products information SMULKROEG DEN ABATTOIR

BTW identificatienummer (tax): BE03008300781
Ondernemingsnummer: 2921234130
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMULKROEG DEN ABATTOIR
(Get full report from official database of BE for SMULKROEG DEN ABATTOIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMULKROEG DEN ABATTOIR
Addition kinds of activities for SMULKROEG DEN ABATTOIR

5561. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
101102. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
557100. Motorrijders | Motorcycle dealers
37280112. Pontoons, vliegtuigen | Pontoons, aircraft
56210104. Dames sportkleding | Women's sportswear
73610201. Chauffeur register | Chauffeur registry

Werken bij SMULKROEG DEN ABATTOIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMULKROEG DEN ABATTOIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMULKROEG DEN ABATTOIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMULKROEG DEN ABATTOIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met BT-ervaring gezocht. (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice. Je wordt aan de hand van een rugzak met computerstem naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Je doet dit met een elektrische transpallet.

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Ervaren teamcoach call te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een extra team coach voor ons call center. Taken: -      aansturen call agents -      scripts opmaken -      rapporteringen opmaken -      echte people manager -      resultaat gericht werken -      mensen beter kunnen laten presteren -      Nederlands, Engels -      goed met software overweg kunnen

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Klantenadviseur vloeren -en wanden (m/v) te Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een specialist in natuurlijk geïnspireerde vloeren en wanden. Voor hen zijn we op zoek naar een verkoper om het team van de showroom in Merksem te komen versterken. Als klantenadviseeur ontvang je mensen in de showroom en dompel je hen onder in de wereld van natuurlijke vloeren. - Je garandeert een aangename shopping-ervaring bij onze klanten - Je luistert, je inspireert en adviseert klanten bij het maken van de juiste keuze en begeleidt ze in hun aankoop- en beslissingsproces

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Internship Global communications (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Leercontract

    As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van SMULKROEG DEN ABATTOIR in sociale netwerken
Look for responds of SMULKROEG DEN ABATTOIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMULKROEG DEN ABATTOIR. Laat een reactie achter voor SMULKROEG DEN ABATTOIR. SMULKROEG DEN ABATTOIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMULKROEG DEN ABATTOIR. Leave a respond for SMULKROEG DEN ABATTOIR. SMULKROEG DEN ABATTOIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMULKROEG DEN ABATTOIR op de google maps. Adres en contacten SMULKROEG DEN ABATTOIR
Location of SMULKROEG DEN ABATTOIR on the google maps. Address and contacts of SMULKROEG DEN ABATTOIR

Andere gerelateerde bedrijven als come SMULKROEG DEN ABATTOIR SMULKROEG DEN ABATTOIR: Vaartlands Centrum C O W VZW | Green Design | Beyers J | ALEX SCHOUNE | P.L. PHOTOGRAPHY

Other related companies as SMULKROEG DEN ABATTOIR: Vaartlands Centrum C O W VZW | Green Design | Beyers J | ALEX SCHOUNE | P.L. PHOTOGRAPHY

SMULKROEG DEN ABATTOIR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SMULKROEG DEN ABATTOIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03008300781. Het bedrijf SMULKROEG DEN ABATTOIR bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 136; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van SMULKROEG DEN ABATTOIR is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMULKROEG DEN ABATTOIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMULKROEG DEN ABATTOIR, openstaande posities, locatie van SMULKROEG DEN ABATTOIR op de kaart.

SMULKROEG DEN ABATTOIR is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SMULKROEG DEN ABATTOIR, company assigned to the tax number BE03008300781. The company SMULKROEG DEN ABATTOIR is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 136; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge..
The main activity of SMULKROEG DEN ABATTOIR is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SMULKROEG DEN ABATTOIR is not available. You also can look at reviews of SMULKROEG DEN ABATTOIR, open positions, location of SMULKROEG DEN ABATTOIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMULKROEG DEN ABATTOIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMULKROEG DEN ABATTOIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMULKROEG DEN ABATTOIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMULKROEG DEN ABATTOIR, employees, financial statistics.