RESTAURANT T PERMEKEHOF

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • RESTAURANT T PERMEKEHOF
Private companiesTransportation Equipment • RESTAURANT T PERMEKEHOF

Contactgegevens RESTAURANT T PERMEKEHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT T PERMEKEHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT T PERMEKEHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GISTELSESTEENWEG 278; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50814580 (+32-50814580) 50814580 (+32-50814580)

Fax (fax): +32 (11) 710-66-57 +32 (11) 710-66-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT T PERMEKEHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT T PERMEKEHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT T PERMEKEHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT T PERMEKEHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT T PERMEKEHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT T PERMEKEHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT T PERMEKEHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT T PERMEKEHOF
Products information RESTAURANT T PERMEKEHOF

BTW identificatienummer (tax): BE06019653320
Ondernemingsnummer: 3036590576
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Gamme de prix: < 12.5 Euros. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Espagnole,Tavernes,Belge,Végétarienne,Cafés-Restaurants,Fran?aise,Arabe. Types de Repas: Lunch,Petit Déjeuner. Aménagements & Services: Parking,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Romantique. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT T PERMEKEHOF
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT T PERMEKEHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT T PERMEKEHOF
Addition kinds of activities for RESTAURANT T PERMEKEHOF

2299. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
351901. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
371401. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
34290105. Meubelen hardware | Furniture hardware
42269904. Lumber terminal (opslag voor verhuur) | Lumber terminal (storage for hire)
50999904. Gasverlichting | Gas lighting fixtures
61590201. Autonome financiele leasing | Automobile finance leasing
80690100. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals

Werken bij RESTAURANT T PERMEKEHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT T PERMEKEHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT T PERMEKEHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT T PERMEKEHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - Regio Waregem - M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. (tot zeker eind 2018) Dit voor in de verschoven namiddag: De ene week van 11u - 19u De andere week van 13u - 21u

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • iStorm - SOA Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT T PERMEKEHOF in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT T PERMEKEHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT T PERMEKEHOF. Laat een reactie achter voor RESTAURANT T PERMEKEHOF. RESTAURANT T PERMEKEHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT T PERMEKEHOF. Leave a respond for RESTAURANT T PERMEKEHOF. RESTAURANT T PERMEKEHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT T PERMEKEHOF op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT T PERMEKEHOF
Location of RESTAURANT T PERMEKEHOF on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT T PERMEKEHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT T PERMEKEHOF RESTAURANT T PERMEKEHOF: FRANCOIS FOULLON | JANSEN DOE-HET-ZELF NV | STUBBE | Thuisverpleging Vandeputte BVBA | ILYO LI?GE

Other related companies as RESTAURANT T PERMEKEHOF: FRANCOIS FOULLON | JANSEN DOE-HET-ZELF NV | STUBBE | Thuisverpleging Vandeputte BVBA | ILYO LI?GE

RESTAURANT T PERMEKEHOF is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT T PERMEKEHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06019653320. Het bedrijf RESTAURANT T PERMEKEHOF bevindt zich op het adres: GISTELSESTEENWEG 278; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: < 12.5 Euros. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Espagnole,Tavernes,Belge,Végétarienne,Cafés-Restaurants,Fran?aise,Arabe. Types de Repas: Lunch,Petit Déjeuner. Aménagements & Services: Parking,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Romantique. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT T PERMEKEHOF is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT T PERMEKEHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT T PERMEKEHOF, openstaande posities, locatie van RESTAURANT T PERMEKEHOF op de kaart.

RESTAURANT T PERMEKEHOF is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT T PERMEKEHOF, company assigned to the tax number BE06019653320. The company RESTAURANT T PERMEKEHOF is located at the address: GISTELSESTEENWEG 278; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: < 12.5 Euros. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Espagnole,Tavernes,Belge,Végétarienne,Cafés-Restaurants,Fran?aise,Arabe. Types de Repas: Lunch,Petit Déjeuner. Aménagements & Services: Parking,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Romantique. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive..
The main activity of RESTAURANT T PERMEKEHOF is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT T PERMEKEHOF is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT T PERMEKEHOF, open positions, location of RESTAURANT T PERMEKEHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT T PERMEKEHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT T PERMEKEHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT T PERMEKEHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT T PERMEKEHOF, employees, financial statistics.