RESTAURANT MAELENDRIES

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • RESTAURANT MAELENDRIES
Private companiesMembership Organizations • RESTAURANT MAELENDRIES

Contactgegevens RESTAURANT MAELENDRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT MAELENDRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT MAELENDRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERTBOSWEG 5; 3210; LUBBEEK, België

Telefoon (phone): 16734860 (+32-16734860) 16734860 (+32-16734860)

Fax (fax): +32 (82) 136-92-20 +32 (82) 136-92-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT MAELENDRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT MAELENDRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT MAELENDRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT MAELENDRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT MAELENDRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT MAELENDRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT MAELENDRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT MAELENDRIES
Products information RESTAURANT MAELENDRIES

BTW identificatienummer (tax): BE04650756835
Ondernemingsnummer: 5965545654
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Types de Repas: Plats Végétaliens,Menus Diététiques,D?ner,Lunch,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Jardin,Accès pour Les Moins Valides,Cave à Vin,Assortiment de Cigares de Marque,Feu Ouvert,Terrasse,Parking. Cadre & Atmosphère: Romantique,Salon. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Libre.^^klassieke franse keuken,private dining room.^^private dining room,klassieke franse keuken.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT MAELENDRIES
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT MAELENDRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT MAELENDRIES
Addition kinds of activities for RESTAURANT MAELENDRIES

9229. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
353104. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
355906. ovens | Kilns
16110100. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
20230304. Gedroogde nonfat melk | Dried nonfat milk
20629906. Geraffineerde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Refined cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
22840201. Katoen draad | Cotton thread
36690103. Branddetectiesystemen, elektrisch | Fire detection systems, electric
58120307. Fastfood restaurant, ketting | Fast-food restaurant, chain
73899917. Veldopslag | Field warehousing

Werken bij RESTAURANT MAELENDRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT MAELENDRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT MAELENDRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT MAELENDRIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • Allround talent in het magazijn (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toonaangevend bedrijf in de foodsector zijn we op zoek naar een magazijnier die graag het hele magazijnproces opvolgt. Je bent namelijk niet zomaar een magazijnier, maar een echt manusje van alles. Je staat in voor het hele proces van in- en outbound van de producten. Daarbij hoort onder andere: - Het laden en lossen van vrachtwagens aan de hand van hef- of reachtruck - Uitvoeren van kwaliteitscontroles - Registreren en opslaan van aangeleverde grondstoffen - Stocktellingen - ...

  • Handlanger grondwerken (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenburg, Oostende zijn wij op zoek naar een handlanger wegenwerken. Je voert opbraak-, grond- en funderingswerken uit. Je plaatst en herstelt verhandingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen enz. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingstelsels aan. Je draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Teamleader / Coach / Scrum Master (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten te Antwerpen, bekend uit de mediasector, ben ik op zoek naar een Team Leader/Coordinator/Scrum Master.     Bedrijf   Binnen dit team focussen ze zich op de digitale platformen en wordt gezorgd voor een optimale gebruikservaring van zowel anonieme surfers als trouwe abonnees. Dit doen ze op een pragmatische en gedreven manier, met veel aandacht voor de gebruiker en innovatie. Het doel is om de bezoekers te converteren tot loyale en tevreden klanten, en klanten tot ambassadeurs.   Het team is cross-functioneel samengesteld en bestaat uit een 12-tal mensen. Het team vervult een erg centrale rol binnen de organisatie en staat voor een aantal stevige uitdagingen, zowel op business-vlak als technisch.     Taakomschrijving  Samen met de Product Owner en de andere teamleden werk je mee aan de verdere uitbouw en de continue verbetering van onze producten, voor onze verschillende titels. Je ondersteunt het team in hun evolutie, op het vlak van samenwerking, product en proces. Je coacht de individuele teamleden Je faciliteert de nodige teamrituelen Je helpt het team om zaken die blokkeren uit de weg te ruimen. Je maakt je snel vertrouwd met het business domein en begrijpt daarnaast ook wat de vereisten zijn op technisch vlak. Je denkt klantgericht en streeft mee naar de beste gebruikerservaring. Je denkt met de team coaches uit de andere teams mee na over hoe we ons als afdeling verder kunnen verbeteren. Je schrikt niet terug van analyse- en/of product owner-taken, indien het op een bepaald moment nuttig zou zijn om dergelijke taken op te nemen.   Profiel  Je bent analytisch ingesteld en hebt oog voor detail. Je kan autonoom aan de slag, maar je bent ook een echte teamplayer en hebt ervaring in het werken met externe partijen. Je hebt een solide ervaring als teamcoach/teamlead. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar en communiceert vlot. Werken in een complexe omgeving ervaar je als een uitdaging. Je bent positief ingesteld en zoekt steeds naar (betere) oplossingen. Je benoemt op een constructieve manier de dingen zoals ze zijn. Je bent pragmatisch, stressbestendig en hebt een Agile mindset. Je bent iemand met een startup-mentaliteit je ziet zaken die van tafel dreigen te vallen en doet het nodige opdat we producten leveren waar we oprecht fier over mogen zijn! Je hebt interesse in de mediasector   Details   Budget : 500-580 euros Flexibiliteit Duur: 1 jaar minstens, met extensiemogelijkheden tot 2 jaar   Indien u nog vragen heeft aarzel niet en SOLiCITEER via de knop hieronder!

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT MAELENDRIES in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT MAELENDRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT MAELENDRIES. Laat een reactie achter voor RESTAURANT MAELENDRIES. RESTAURANT MAELENDRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT MAELENDRIES. Leave a respond for RESTAURANT MAELENDRIES. RESTAURANT MAELENDRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT MAELENDRIES op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT MAELENDRIES
Location of RESTAURANT MAELENDRIES on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT MAELENDRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT MAELENDRIES RESTAURANT MAELENDRIES: MAISON DEBATTY | Q8 | FORUM EUROPE | ADRIEN BLONDEEL | ANTIQUIT? BINCHE

Other related companies as RESTAURANT MAELENDRIES: MAISON DEBATTY | Q8 | FORUM EUROPE | ADRIEN BLONDEEL | ANTIQUIT? BINCHE

RESTAURANT MAELENDRIES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT MAELENDRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04650756835. Het bedrijf RESTAURANT MAELENDRIES bevindt zich op het adres: HERTBOSWEG 5; 3210; LUBBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Types de Repas: Plats Végétaliens,Menus Diététiques,D?ner,Lunch,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Jardin,Accès pour Les Moins Valides,Cave à Vin,Assortiment de Cigares de Marque,Feu Ouvert,Terrasse,Parking. Cadre & Atmosphère: Romantique,Salon. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Libre.^^klassieke franse keuken,private dining room.^^private dining room,klassieke franse keuken..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT MAELENDRIES is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT MAELENDRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT MAELENDRIES, openstaande posities, locatie van RESTAURANT MAELENDRIES op de kaart.

RESTAURANT MAELENDRIES is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT MAELENDRIES, company assigned to the tax number BE04650756835. The company RESTAURANT MAELENDRIES is located at the address: HERTBOSWEG 5; 3210; LUBBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Types de Repas: Plats Végétaliens,Menus Diététiques,D?ner,Lunch,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Jardin,Accès pour Les Moins Valides,Cave à Vin,Assortiment de Cigares de Marque,Feu Ouvert,Terrasse,Parking. Cadre & Atmosphère: Romantique,Salon. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Libre.^^klassieke franse keuken,private dining room.^^private dining room,klassieke franse keuken..
The main activity of RESTAURANT MAELENDRIES is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT MAELENDRIES is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT MAELENDRIES, open positions, location of RESTAURANT MAELENDRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT MAELENDRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT MAELENDRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT MAELENDRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT MAELENDRIES, employees, financial statistics.