RESTAURANT LE CRIQUET

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • RESTAURANT LE CRIQUET
Private companiesPrimary Metal Industries • RESTAURANT LE CRIQUET

Contactgegevens RESTAURANT LE CRIQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT LE CRIQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT LE CRIQUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SIMON 8; 6990; HOTTON, België

Telefoon (phone): 84468439 (+32-84468439) 84468439 (+32-84468439)

Fax (fax): +32 (67) 302-11-58 +32 (67) 302-11-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT LE CRIQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT LE CRIQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT LE CRIQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT LE CRIQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT LE CRIQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT LE CRIQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT LE CRIQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT LE CRIQUET
Products information RESTAURANT LE CRIQUET

BTW identificatienummer (tax): BE07913146972
Ondernemingsnummer: 4857574462
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 610,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT LE CRIQUET
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT LE CRIQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT LE CRIQUET
Addition kinds of activities for RESTAURANT LE CRIQUET

01829900. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
22110210. Shirting stoffen, katoen | Shirting fabrics, cotton
23990600. Hangmatten en andere netto-producten | Hammocks and other net products
30810104. Polypropyleenfolie en vel | Polypropylene film and sheet
50440206. Mimeograph machines | Mimeograph machines
50990501. CD's | Compact discs
80999907. Osteoporose centrum | Osteoporosis center

Werken bij RESTAURANT LE CRIQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT LE CRIQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT LE CRIQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT LE CRIQUET. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren schrijnwerker/ Plaatser om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Deurne. Je zal instaan voor het plaatsen van ramen, deuren en garagepoorten.

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

  • Treasury Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT LE CRIQUET in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT LE CRIQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT LE CRIQUET. Laat een reactie achter voor RESTAURANT LE CRIQUET. RESTAURANT LE CRIQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT LE CRIQUET. Leave a respond for RESTAURANT LE CRIQUET. RESTAURANT LE CRIQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT LE CRIQUET op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT LE CRIQUET
Location of RESTAURANT LE CRIQUET on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT LE CRIQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT LE CRIQUET RESTAURANT LE CRIQUET: Lamerand | BUREAU WALMAG | LINGERIE CAROLINE | OLIVIER CRAVATTE | SECRET. SOINS ? DOMICILE

Other related companies as RESTAURANT LE CRIQUET: Lamerand | BUREAU WALMAG | LINGERIE CAROLINE | OLIVIER CRAVATTE | SECRET. SOINS ? DOMICILE

RESTAURANT LE CRIQUET is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT LE CRIQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07913146972. Het bedrijf RESTAURANT LE CRIQUET bevindt zich op het adres: RUE SIMON 8; 6990; HOTTON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 610,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT LE CRIQUET is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT LE CRIQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT LE CRIQUET, openstaande posities, locatie van RESTAURANT LE CRIQUET op de kaart.

RESTAURANT LE CRIQUET is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT LE CRIQUET, company assigned to the tax number BE07913146972. The company RESTAURANT LE CRIQUET is located at the address: RUE SIMON 8; 6990; HOTTON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 610,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of RESTAURANT LE CRIQUET is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT LE CRIQUET is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT LE CRIQUET, open positions, location of RESTAURANT LE CRIQUET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT LE CRIQUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT LE CRIQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT LE CRIQUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT LE CRIQUET, employees, financial statistics.