RESTAURANT LA CONCHIGLIA

Contactgegevens RESTAURANT LA CONCHIGLIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT LA CONCHIGLIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT LA CONCHIGLIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE PRINCE DE LI?GE 71; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81302411 (+32-81302411) 81302411 (+32-81302411)

Fax (fax): +32 (61) 681-39-27 +32 (61) 681-39-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT LA CONCHIGLIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT LA CONCHIGLIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT LA CONCHIGLIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT LA CONCHIGLIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT LA CONCHIGLIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT LA CONCHIGLIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT LA CONCHIGLIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT LA CONCHIGLIA
Products information RESTAURANT LA CONCHIGLIA

BTW identificatienummer (tax): BE04622467041
Ondernemingsnummer: 2194213867
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 118,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Type de Cuisine: Italienne. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT LA CONCHIGLIA
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT LA CONCHIGLIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT LA CONCHIGLIA
Addition kinds of activities for RESTAURANT LA CONCHIGLIA

208601. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
807100. Medische laboratoria | Medical laboratories
17990503. Opruiming van de bouwplaats | Construction site cleanup
32910400. Schuurwielen en slijpstenen, niet kunstmatig | Abrasive wheels and grindstones, not artificial
50510401. Anode metaal | Anode metal
61110102. Federale hypothecaire hypotheek bedrijf | Federal home loan mortgage corporation
95110000. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management

Werken bij RESTAURANT LA CONCHIGLIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT LA CONCHIGLIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT LA CONCHIGLIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT LA CONCHIGLIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker sanitair/ centrale verwarming (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde technieker sanitair/centrale verwarming (m/v)! Je staat in voor het onderhoud en kleine herstellingen van centrale verwarming en sanitair. Dit bij particulieren in de buurt.

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Loodgieter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een loodgieter.

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT LA CONCHIGLIA in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT LA CONCHIGLIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT LA CONCHIGLIA. Laat een reactie achter voor RESTAURANT LA CONCHIGLIA. RESTAURANT LA CONCHIGLIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT LA CONCHIGLIA. Leave a respond for RESTAURANT LA CONCHIGLIA. RESTAURANT LA CONCHIGLIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT LA CONCHIGLIA op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT LA CONCHIGLIA
Location of RESTAURANT LA CONCHIGLIA on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT LA CONCHIGLIA

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT LA CONCHIGLIA RESTAURANT LA CONCHIGLIA: Maison d'Antalya (La) | VCLB-CENTRUM | Cobofisk | Barr茅 sprl (Ets) | WILLY CASTELEYN

Other related companies as RESTAURANT LA CONCHIGLIA: Maison d'Antalya (La) | VCLB-CENTRUM | Cobofisk | Barr茅 sprl (Ets) | WILLY CASTELEYN

RESTAURANT LA CONCHIGLIA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT LA CONCHIGLIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04622467041. Het bedrijf RESTAURANT LA CONCHIGLIA bevindt zich op het adres: AVENUE PRINCE DE LI?GE 71; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 118,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Italienne. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT LA CONCHIGLIA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT LA CONCHIGLIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT LA CONCHIGLIA, openstaande posities, locatie van RESTAURANT LA CONCHIGLIA op de kaart.

RESTAURANT LA CONCHIGLIA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT LA CONCHIGLIA, company assigned to the tax number BE04622467041. The company RESTAURANT LA CONCHIGLIA is located at the address: AVENUE PRINCE DE LI?GE 71; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 118,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Italienne. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of RESTAURANT LA CONCHIGLIA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT LA CONCHIGLIA is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT LA CONCHIGLIA, open positions, location of RESTAURANT LA CONCHIGLIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT LA CONCHIGLIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT LA CONCHIGLIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT LA CONCHIGLIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT LA CONCHIGLIA, employees, financial statistics.