REST. ANCIENNE BELGIQUE

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • REST. ANCIENNE BELGIQUE
Private companiesTransportation Equipment • REST. ANCIENNE BELGIQUE

Contactgegevens REST. ANCIENNE BELGIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REST. ANCIENNE BELGIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

REST. ANCIENNE BELGIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUPPE 9BA; 7880; VLOESBERG/FLOBECQ, België

Telefoon (phone): 68447647 (+32-68447647) 68447647 (+32-68447647)

Fax (fax): +32 (13) 599-44-63 +32 (13) 599-44-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REST. ANCIENNE BELGIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REST. ANCIENNE BELGIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REST. ANCIENNE BELGIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REST. ANCIENNE BELGIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REST. ANCIENNE BELGIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REST. ANCIENNE BELGIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REST. ANCIENNE BELGIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REST. ANCIENNE BELGIQUE
Products information REST. ANCIENNE BELGIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE01945373535
Ondernemingsnummer: 2862457275
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Type de Cuisine: Belge,Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REST. ANCIENNE BELGIQUE
(Get full report from official database of BE for REST. ANCIENNE BELGIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor REST. ANCIENNE BELGIQUE
Addition kinds of activities for REST. ANCIENNE BELGIQUE

344311. Chambers en caissons | Chambers and caissons
10990400. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
28359905. Enzym- en isoenzym diagnostische middelen | Enzyme and isoenzyme diagnostic agents
30699909. Liner strips, rubber | Liner strips, rubber
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
50910505. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment
50999912. Tekens, behalve elektrisch | Signs, except electric
55119901. Auto's, nieuw en gebruikt | Automobiles, new and used

Werken bij REST. ANCIENNE BELGIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REST. ANCIENNE BELGIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REST. ANCIENNE BELGIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REST. ANCIENNE BELGIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • Mecanicien vrachtwagens m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Loppem zijn we op zoek naar een mecanicien voor vrachtwagens. Als mecanicien sta je in voor het opsporen van storingen en in samenspraak met je collega's tot de goede oplossing te komen Het onderhoud van de voertuigen en de opmaak van de dagplanning in samenspraak met de garageverantwoordelijke behoort ook tot u taken.

  • Sales Assistant (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sales Assistant Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een sales assistant; Je verzorgt de administratieve opvolging van commerciËle dossiers ism de accountmanagers en technici; Je maakt offertes op en verwerkt orders; Je bent de interne commercieel - administratieve support in een internationale omgeving.; Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers en onderhoudt veelvuldig contact met hen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits; Je collega's rekenen op jou voor een administratieve goede organisatie;

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van REST. ANCIENNE BELGIQUE in sociale netwerken
Look for responds of REST. ANCIENNE BELGIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor REST. ANCIENNE BELGIQUE. Laat een reactie achter voor REST. ANCIENNE BELGIQUE. REST. ANCIENNE BELGIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REST. ANCIENNE BELGIQUE. Leave a respond for REST. ANCIENNE BELGIQUE. REST. ANCIENNE BELGIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REST. ANCIENNE BELGIQUE op de google maps. Adres en contacten REST. ANCIENNE BELGIQUE
Location of REST. ANCIENNE BELGIQUE on the google maps. Address and contacts of REST. ANCIENNE BELGIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come REST. ANCIENNE BELGIQUE REST. ANCIENNE BELGIQUE: Castiaux E | SONIA COSSE | GHOST | TECNO-PARTS | V.C. JURBISE

Other related companies as REST. ANCIENNE BELGIQUE: Castiaux E | SONIA COSSE | GHOST | TECNO-PARTS | V.C. JURBISE

REST. ANCIENNE BELGIQUE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REST. ANCIENNE BELGIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01945373535. Het bedrijf REST. ANCIENNE BELGIQUE bevindt zich op het adres: HOUPPE 9BA; 7880; VLOESBERG/FLOBECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 192,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge,Fran?aise..
De hoofdactiviteit van REST. ANCIENNE BELGIQUE is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REST. ANCIENNE BELGIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REST. ANCIENNE BELGIQUE, openstaande posities, locatie van REST. ANCIENNE BELGIQUE op de kaart.

REST. ANCIENNE BELGIQUE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is REST. ANCIENNE BELGIQUE, company assigned to the tax number BE01945373535. The company REST. ANCIENNE BELGIQUE is located at the address: HOUPPE 9BA; 7880; VLOESBERG/FLOBECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 192,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge,Fran?aise..
The main activity of REST. ANCIENNE BELGIQUE is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of REST. ANCIENNE BELGIQUE is not available. You also can look at reviews of REST. ANCIENNE BELGIQUE, open positions, location of REST. ANCIENNE BELGIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REST. ANCIENNE BELGIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REST. ANCIENNE BELGIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REST. ANCIENNE BELGIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REST. ANCIENNE BELGIQUE, employees, financial statistics.