RENE VAN PUYENBROECK

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • RENE VAN PUYENBROECK
Private companiesEating and Drinking Places • RENE VAN PUYENBROECK

Contactgegevens RENE VAN PUYENBROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENE VAN PUYENBROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENE VAN PUYENBROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JAKOBSSTRAAT 58; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50341224 (+32-50341224) 50341224 (+32-50341224)

Fax (fax): +32 (53) 392-56-56 +32 (53) 392-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENE VAN PUYENBROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENE VAN PUYENBROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENE VAN PUYENBROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENE VAN PUYENBROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENE VAN PUYENBROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENE VAN PUYENBROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENE VAN PUYENBROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENE VAN PUYENBROECK
Products information RENE VAN PUYENBROECK

BTW identificatienummer (tax): BE06811218261
Ondernemingsnummer: 3531524658
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in RENE VAN PUYENBROECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENE VAN PUYENBROECK
(Get full report from official database of BE for RENE VAN PUYENBROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENE VAN PUYENBROECK
Addition kinds of activities for RENE VAN PUYENBROECK

4731. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
356400. Blowers en fans | Blowers and fans
01390202. Zoete Aardappelboerderij | Sweet potato farm
10810000. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
23710000. Bontgoederen | Fur goods
38230406. Data loggers, industriële proces type | Data loggers, industrial process type
73350000. Commerciële fotografie | Commercial photography
97110401. Nationale veiligheid, federale overheid | National security, federal government

Werken bij RENE VAN PUYENBROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENE VAN PUYENBROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENE VAN PUYENBROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENE VAN PUYENBROECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • Magazijnier (m/v) dagploeg of 2 ploegen Temse - snelle opstart (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot boekenmagazijn in Temse zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die in de dagploeg (8u-16u06) en/of 2-ploegen (6u-14u06 & 12u30-20u36) kunnen werken. Jouw taken bestaan oa uit: manueel orderpicken (fysiek werk) scanning ...

  • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Kraanman (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwonderneming regio Brugge zijn we dringend op zoek naar een kraanman (M/V). Je hebt reeds ervaring met het besturen van een graafkraan op rupsbanden. Daarnaast ben je ook bereid af en toe mee te werken op de werf.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van RENE VAN PUYENBROECK in sociale netwerken
Look for responds of RENE VAN PUYENBROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENE VAN PUYENBROECK. Laat een reactie achter voor RENE VAN PUYENBROECK. RENE VAN PUYENBROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENE VAN PUYENBROECK. Leave a respond for RENE VAN PUYENBROECK. RENE VAN PUYENBROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENE VAN PUYENBROECK op de google maps. Adres en contacten RENE VAN PUYENBROECK
Location of RENE VAN PUYENBROECK on the google maps. Address and contacts of RENE VAN PUYENBROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come RENE VAN PUYENBROECK RENE VAN PUYENBROECK: A.D.K. | Dagbladhandel Eva | Schelkens C | DECRU AGENTUREN BVBA | HOREBEEKSE BOEKHANDEL

Other related companies as RENE VAN PUYENBROECK: A.D.K. | Dagbladhandel Eva | Schelkens C | DECRU AGENTUREN BVBA | HOREBEEKSE BOEKHANDEL

RENE VAN PUYENBROECK is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENE VAN PUYENBROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06811218261. Het bedrijf RENE VAN PUYENBROECK bevindt zich op het adres: SINT-JAKOBSSTRAAT 58; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 820,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in RENE VAN PUYENBROECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENE VAN PUYENBROECK is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENE VAN PUYENBROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENE VAN PUYENBROECK, openstaande posities, locatie van RENE VAN PUYENBROECK op de kaart.

RENE VAN PUYENBROECK is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENE VAN PUYENBROECK, company assigned to the tax number BE06811218261. The company RENE VAN PUYENBROECK is located at the address: SINT-JAKOBSSTRAAT 58; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 820,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. Products created in RENE VAN PUYENBROECK were not found.
The main activity of RENE VAN PUYENBROECK is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RENE VAN PUYENBROECK is not available. You also can look at reviews of RENE VAN PUYENBROECK, open positions, location of RENE VAN PUYENBROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENE VAN PUYENBROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENE VAN PUYENBROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENE VAN PUYENBROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENE VAN PUYENBROECK, employees, financial statistics.