Dagbladhandel Eva

Contactgegevens Dagbladhandel Eva: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dagbladhandel Eva: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dagbladhandel Eva

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Corneel Vermijlenlaan 2; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 326 78 62 (+32-03 326 78 62) 03 326 78 62 (+32-03 326 78 62)

Fax (fax): 03 326 78 62 (+32-03 326 78 62) 03 326 78 62 (+32-03 326 78 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dagbladhandel Eva: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dagbladhandel Eva"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dagbladhandel Eva"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dagbladhandel Eva, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dagbladhandel Eva. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dagbladhandel Eva, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dagbladhandel Eva. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dagbladhandel Eva
Products information Dagbladhandel Eva

BTW identificatienummer (tax): BE06473388671
Ondernemingsnummer: 3582611083
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 797,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Dagbladhandel Eva zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dagbladhandel Eva
(Get full report from official database of BE for Dagbladhandel Eva)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dagbladhandel Eva
Addition kinds of activities for Dagbladhandel Eva

10990000. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
30899926. Auto-onderdelen, plastic | Automotive parts, plastic
32759902. Cement, keene's | Cement, keene's
44929900. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
50840908. Pulveriserende machines en uitrusting | Pulverizing machinery and equipment
78190400. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production
89990000. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec

Werken bij Dagbladhandel Eva: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dagbladhandel Eva: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dagbladhandel Eva. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dagbladhandel Eva. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FEINBREIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Dagbladhandel Eva in sociale netwerken
Look for responds of Dagbladhandel Eva in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dagbladhandel Eva. Laat een reactie achter voor Dagbladhandel Eva. Dagbladhandel Eva bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dagbladhandel Eva. Leave a respond for Dagbladhandel Eva. Dagbladhandel Eva on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dagbladhandel Eva op de google maps. Adres en contacten Dagbladhandel Eva
Location of Dagbladhandel Eva on the google maps. Address and contacts of Dagbladhandel Eva

Andere gerelateerde bedrijven als come Dagbladhandel Eva Dagbladhandel Eva: GERARD LOOTENS | Prato Services | VERHAEGEN JAN | HUIS SOETKIN | Headtrick Media Group

Other related companies as Dagbladhandel Eva: GERARD LOOTENS | Prato Services | VERHAEGEN JAN | HUIS SOETKIN | Headtrick Media Group

Dagbladhandel Eva is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dagbladhandel Eva, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06473388671. Het bedrijf Dagbladhandel Eva bevindt zich op het adres: Corneel Vermijlenlaan 2; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 797,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Producten gemaakt in Dagbladhandel Eva zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dagbladhandel Eva is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dagbladhandel Eva is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dagbladhandel Eva, openstaande posities, locatie van Dagbladhandel Eva op de kaart.

Dagbladhandel Eva is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dagbladhandel Eva, company assigned to the tax number BE06473388671. The company Dagbladhandel Eva is located at the address: Corneel Vermijlenlaan 2; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 797,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Products created in Dagbladhandel Eva were not found.
The main activity of Dagbladhandel Eva is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dagbladhandel Eva is not available. You also can look at reviews of Dagbladhandel Eva, open positions, location of Dagbladhandel Eva on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dagbladhandel Eva, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dagbladhandel Eva, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dagbladhandel Eva, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dagbladhandel Eva, employees, financial statistics.