POULET DE MALINES

Contactgegevens POULET DE MALINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POULET DE MALINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

POULET DE MALINES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEELAAN 57; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 58411428 (+32-58411428) 58411428 (+32-58411428)

Fax (fax): +32 (19) 136-74-47 +32 (19) 136-74-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POULET DE MALINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POULET DE MALINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POULET DE MALINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POULET DE MALINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POULET DE MALINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POULET DE MALINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POULET DE MALINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POULET DE MALINES
Products information POULET DE MALINES

BTW identificatienummer (tax): BE01877807617
Ondernemingsnummer: 8272674560
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POULET DE MALINES
(Get full report from official database of BE for POULET DE MALINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor POULET DE MALINES
Addition kinds of activities for POULET DE MALINES

3713. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
22730501. Chenille tapijten | Chenille rugs
23960205. Schouderriem, voor ondergoed van vrouwen | Shoulder straps, for women's underwear
56219901. Moederschapskleding | Maternity wear
62319900. Beveiliging en commodity exchanges, nec | Security and commodity exchanges, nec
73810204. Prive detective | Private investigator
73829902. Brandalarm onderhoud en monitoring | Fire alarm maintenance and monitoring
79991516. Luchtballon rijdt | Hot air balloon rides
91110402. Uitvoerende kantoren, staatsregering | Executive offices, state government

Werken bij POULET DE MALINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POULET DE MALINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POULET DE MALINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POULET DE MALINES. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Borgloon en omstreken (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

Zoek naar antwoorden van POULET DE MALINES in sociale netwerken
Look for responds of POULET DE MALINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor POULET DE MALINES. Laat een reactie achter voor POULET DE MALINES. POULET DE MALINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POULET DE MALINES. Leave a respond for POULET DE MALINES. POULET DE MALINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POULET DE MALINES op de google maps. Adres en contacten POULET DE MALINES
Location of POULET DE MALINES on the google maps. Address and contacts of POULET DE MALINES

Andere gerelateerde bedrijven als come POULET DE MALINES POULET DE MALINES: Martien | Nagassur SA | Van Vaerenbergh G | USA CAR CENTER TIENEN | LABORATOIRES THISSEN

Other related companies as POULET DE MALINES: Martien | Nagassur SA | Van Vaerenbergh G | USA CAR CENTER TIENEN | LABORATOIRES THISSEN

POULET DE MALINES is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POULET DE MALINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01877807617. Het bedrijf POULET DE MALINES bevindt zich op het adres: ZEELAAN 57; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van POULET DE MALINES is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POULET DE MALINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POULET DE MALINES, openstaande posities, locatie van POULET DE MALINES op de kaart.

POULET DE MALINES is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is POULET DE MALINES, company assigned to the tax number BE01877807617. The company POULET DE MALINES is located at the address: ZEELAAN 57; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge..
The main activity of POULET DE MALINES is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POULET DE MALINES is not available. You also can look at reviews of POULET DE MALINES, open positions, location of POULET DE MALINES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POULET DE MALINES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POULET DE MALINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POULET DE MALINES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POULET DE MALINES, employees, financial statistics.