PIZZERIA DA GIUSEPPE

Contactgegevens PIZZERIA DA GIUSEPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIZZERIA DA GIUSEPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIZZERIA DA GIUSEPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Zénobe Gramme 24; 4280; Hannut, België

Telefoon (phone): 019 51 31 08 (+32-019 51 31 08) 019 51 31 08 (+32-019 51 31 08)

Fax (fax): +32 (15) 891-34-28 +32 (15) 891-34-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIZZERIA DA GIUSEPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIZZERIA DA GIUSEPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIZZERIA DA GIUSEPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIZZERIA DA GIUSEPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIZZERIA DA GIUSEPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIZZERIA DA GIUSEPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIZZERIA DA GIUSEPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIZZERIA DA GIUSEPPE
Products information PIZZERIA DA GIUSEPPE

BTW identificatienummer (tax): BE02152740478
Ondernemingsnummer: 7001831054
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Pizzas

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIZZERIA DA GIUSEPPE
(Get full report from official database of BE for PIZZERIA DA GIUSEPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIZZERIA DA GIUSEPPE
Addition kinds of activities for PIZZERIA DA GIUSEPPE

249302. Spaanplaat producten | Particleboard products
781299. Film- en videoproductie, anders | Motion picture and video production, nec
14999904. Cryoliet mijnbouw | Cryolite mining
39499910. Shuffleboards en shuffleboard apparatuur | Shuffleboards and shuffleboard equipment
51130205. Handdoeken, papier | Towels, paper
57350203. archief | Records
62110000. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
79991126. Fotografie instructie | Photography instruction

Werken bij PIZZERIA DA GIUSEPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIZZERIA DA GIUSEPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIZZERIA DA GIUSEPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIZZERIA DA GIUSEPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Student IT zaterdag m/v (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Studentenjob

    Student met sterke grafische PC vaardigheden gezocht aanpassen van webshops bewerken en aanpassen van foto's verbeteren van webshops

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van PIZZERIA DA GIUSEPPE in sociale netwerken
Look for responds of PIZZERIA DA GIUSEPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIZZERIA DA GIUSEPPE. Laat een reactie achter voor PIZZERIA DA GIUSEPPE. PIZZERIA DA GIUSEPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIZZERIA DA GIUSEPPE. Leave a respond for PIZZERIA DA GIUSEPPE. PIZZERIA DA GIUSEPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIZZERIA DA GIUSEPPE op de google maps. Adres en contacten PIZZERIA DA GIUSEPPE
Location of PIZZERIA DA GIUSEPPE on the google maps. Address and contacts of PIZZERIA DA GIUSEPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come PIZZERIA DA GIUSEPPE PIZZERIA DA GIUSEPPE: ROBINETTERIE INDUSTRIELLE STEPHANOISE TERM SA | GRAINETERIE DES CORV?ES | GUIDO VYNCKE | ANTOINE BRAUN | EDDY DE COOMAN

Other related companies as PIZZERIA DA GIUSEPPE: ROBINETTERIE INDUSTRIELLE STEPHANOISE TERM SA | GRAINETERIE DES CORV?ES | GUIDO VYNCKE | ANTOINE BRAUN | EDDY DE COOMAN

PIZZERIA DA GIUSEPPE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIZZERIA DA GIUSEPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02152740478. Het bedrijf PIZZERIA DA GIUSEPPE bevindt zich op het adres: Rue Zénobe Gramme 24; 4280; Hannut. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Pizzas.
De hoofdactiviteit van PIZZERIA DA GIUSEPPE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIZZERIA DA GIUSEPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIZZERIA DA GIUSEPPE, openstaande posities, locatie van PIZZERIA DA GIUSEPPE op de kaart.

PIZZERIA DA GIUSEPPE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIZZERIA DA GIUSEPPE, company assigned to the tax number BE02152740478. The company PIZZERIA DA GIUSEPPE is located at the address: Rue Zénobe Gramme 24; 4280; Hannut. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Pizzas.
The main activity of PIZZERIA DA GIUSEPPE is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PIZZERIA DA GIUSEPPE is not available. You also can look at reviews of PIZZERIA DA GIUSEPPE, open positions, location of PIZZERIA DA GIUSEPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIZZERIA DA GIUSEPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIZZERIA DA GIUSEPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIZZERIA DA GIUSEPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIZZERIA DA GIUSEPPE, employees, financial statistics.