PIERVENSHOF

Contactgegevens PIERVENSHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERVENSHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERVENSHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAACHTSEBAAN 142; 3140; KEERBERGEN, België

Telefoon (phone): 15518205 (+32-15518205) 15518205 (+32-15518205)

Fax (fax): +32 (64) 153-57-38 +32 (64) 153-57-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERVENSHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERVENSHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERVENSHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERVENSHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERVENSHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERVENSHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERVENSHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERVENSHOF
Products information PIERVENSHOF

BTW identificatienummer (tax): BE08917572021
Ondernemingsnummer: 7515441894
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 872,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

traiteurdienst.^^Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Aménagements & Services: Jardin,Zones Non Fumeurs,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Salles de fêtes,Parking,Salles de Réception. Cadre & Atmosphère: Bistrot,Brasserie. Services: Enfants Admis,Chiens Admis.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERVENSHOF
(Get full report from official database of BE for PIERVENSHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERVENSHOF
Addition kinds of activities for PIERVENSHOF

363404. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils
35520116. Spinning machines, textiel | Spinning machines, textile
35520117. Spoelen, textielmachines: hout | Spools, textile machinery: wood
36749906. Moleculaire apparaten, vaste toestand | Molecular devices, solid state
51220309. Proprietary (patent) medicijnen, nec | Proprietary (patent) medicines, nec
73890409. Styling van mode, kleding, meubilair, textiel, enz. | Styling of fashions, apparel, furniture, textiles, etc.
83310100. Job training services | Job training services
83999903. Raad voor maatschappelijk agentschap | Council for social agency

Werken bij PIERVENSHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERVENSHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERVENSHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERVENSHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - regio Langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

  • Zaalmedewerker (flexi) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Flexijob

    U werkt mee tijdens de service of bij een feestelijke gelegenheid (huwelijk, babyborrel, jubileum, enz.) Tot uw takenpakket behoren: het opstellen van de tafels en tafelschikking, het begeleiden van gasten bij het menu, de bediening van gasten, e.d.

Zoek naar antwoorden van PIERVENSHOF in sociale netwerken
Look for responds of PIERVENSHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERVENSHOF. Laat een reactie achter voor PIERVENSHOF. PIERVENSHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERVENSHOF. Leave a respond for PIERVENSHOF. PIERVENSHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERVENSHOF op de google maps. Adres en contacten PIERVENSHOF
Location of PIERVENSHOF on the google maps. Address and contacts of PIERVENSHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERVENSHOF PIERVENSHOF: BBL | Lamy | Maes D | Trevisan SPRL | THOMAS RULMONT

Other related companies as PIERVENSHOF: BBL | Lamy | Maes D | Trevisan SPRL | THOMAS RULMONT

PIERVENSHOF is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERVENSHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08917572021. Het bedrijf PIERVENSHOF bevindt zich op het adres: HAACHTSEBAAN 142; 3140; KEERBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 872,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn traiteurdienst.^^Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Aménagements & Services: Jardin,Zones Non Fumeurs,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Salles de fêtes,Parking,Salles de Réception. Cadre & Atmosphère: Bistrot,Brasserie. Services: Enfants Admis,Chiens Admis..
De hoofdactiviteit van PIERVENSHOF is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERVENSHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERVENSHOF, openstaande posities, locatie van PIERVENSHOF op de kaart.

PIERVENSHOF is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERVENSHOF, company assigned to the tax number BE08917572021. The company PIERVENSHOF is located at the address: HAACHTSEBAAN 142; 3140; KEERBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 872,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are traiteurdienst.^^Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Aménagements & Services: Jardin,Zones Non Fumeurs,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Salles de fêtes,Parking,Salles de Réception. Cadre & Atmosphère: Bistrot,Brasserie. Services: Enfants Admis,Chiens Admis..
The main activity of PIERVENSHOF is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERVENSHOF is not available. You also can look at reviews of PIERVENSHOF, open positions, location of PIERVENSHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERVENSHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERVENSHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERVENSHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERVENSHOF, employees, financial statistics.