Algemene Bouwonderneming F De Vetter

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Algemene Bouwonderneming F De Vetter
Private companiesMetal Mining • Algemene Bouwonderneming F De Vetter

Contactgegevens Algemene Bouwonderneming F De Vetter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Bouwonderneming F De Vetter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Bouwonderneming F De Vetter

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Vliegpleinkouter 24 9030 Mariakerke (Gent), België

Telefoon (phone): +32 (86) 700-41-36 +32 (86) 700-41-36

Fax (fax): +32 (9) 852-62-72 +32 (9) 852-62-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Bouwonderneming F De Vetter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Bouwonderneming F De Vetter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Bouwonderneming F De Vetter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Bouwonderneming F De Vetter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Bouwonderneming F De Vetter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Bouwonderneming F De Vetter
Products information Algemene Bouwonderneming F De Vetter

BTW identificatienummer (tax): BE09570434570
Ondernemingsnummer: 1665496826
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Algemene Bouwonderneming F De Vetter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Bouwonderneming F De Vetter
(Get full report from official database of BE for Algemene Bouwonderneming F De Vetter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Bouwonderneming F De Vetter
Addition kinds of activities for Algemene Bouwonderneming F De Vetter

753202. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services
28359907. In vitro diagnostiek | In vitro diagnostics
31729900. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
50630402. Verlichtingsapparatuur en accessoires | Lighting fittings and accessories
50919901. Atletische goederen | Athletic goods
51370102. Bontkleding, vrouwen en kinderen | Fur clothing, women's and children's

Werken bij Algemene Bouwonderneming F De Vetter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Bouwonderneming F De Vetter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Centric - Business Analist (B2B) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omgeving   Onze klant recruteert momenteel een Business Analyst, verantwoordelijk voor het uitwerken en onderhouden van coherente business processen en business requirements documentatie. Als Business Analyst werk je voornamelijk binnen een project context en heb je een brugfunctie tussen de verschillende business teams en de IT collega's.     Jouw taken  Business proces analyse: Je identificeert de vraag van de business. Je analyseert hun behoeften en je bepaalt de impact op bestaande processen, systemen en tools.  Business requirements gathering: Op basis van workshops en interviews met de business verzamel je de business requirements en definieer je zelfstandig de gedetailleerde business requirements in een business requirements document.  Business proces modelering en optimalisatie:  Je brengt de as-is in kaart en bepaalt in samenspraak met de business, de to-be. Je werkt de nodige proces aanpassingen uit en documenteert deze in flowcharts. Je ondersteunt IT en business bij het converteren van de business requirements naar een implementatie.  Je bent SPOC voor business en IT.  Business acceptance testing: Je coördineert de business acceptance testing en begeleidt de business ook bij het testen van nieuwe systeem implementaties.   Jouw profiel Je beschikt over een master diploma en hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt graag in projecten. Je hebt ervaring met proces modeling en business analyse. Je hebt sterke analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en realiteitszin. Je bent pragmatisch. Je stelt ideeën in vraag en weegt verschillende opties kritisch af. Je werkt op een gestructureerde manier. Je hebt oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Je kan autonoom werken. Je bent proactief en vraagt spontaan hulp. Je bent een teamspeler maar durft ook de eindverantwoordelijkheid te dragen. Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent communicatief sterk en kan je taal aanpassen naargelang de gesprekspartner. Ervaring of affiniteit met IT is een troef. Kennis van Telecom producten of ervaring binnen een telco omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van Nederlands en Engels.

Zoek naar antwoorden van Algemene Bouwonderneming F De Vetter in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Bouwonderneming F De Vetter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Laat een reactie achter voor Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Algemene Bouwonderneming F De Vetter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Leave a respond for Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Algemene Bouwonderneming F De Vetter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Bouwonderneming F De Vetter op de google maps. Adres en contacten Algemene Bouwonderneming F De Vetter
Location of Algemene Bouwonderneming F De Vetter on the google maps. Address and contacts of Algemene Bouwonderneming F De Vetter

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Bouwonderneming F De Vetter Algemene Bouwonderneming F De Vetter: Jerome R | Banque Dreze SA | Vanthournout E | DONATIEN LAMMERTYN | DE BRABANDERE ANDRE

Other related companies as Algemene Bouwonderneming F De Vetter: Jerome R | Banque Dreze SA | Vanthournout E | DONATIEN LAMMERTYN | DE BRABANDERE ANDRE

Algemene Bouwonderneming F De Vetter is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Bouwonderneming F De Vetter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09570434570. Het bedrijf Algemene Bouwonderneming F De Vetter bevindt zich op het adres: Vliegpleinkouter 24 9030 Mariakerke (Gent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Algemene Bouwonderneming F De Vetter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Bouwonderneming F De Vetter is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Bouwonderneming F De Vetter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Bouwonderneming F De Vetter, openstaande posities, locatie van Algemene Bouwonderneming F De Vetter op de kaart.

Algemene Bouwonderneming F De Vetter is a company, that was registered 2011 in Gent region, Belgium. Full name of company is Algemene Bouwonderneming F De Vetter, company assigned to the tax number BE09570434570. The company Algemene Bouwonderneming F De Vetter is located at the address: Vliegpleinkouter 24 9030 Mariakerke (Gent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Contractors - House building. Products created in Algemene Bouwonderneming F De Vetter were not found.
The main activity of Algemene Bouwonderneming F De Vetter is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Bouwonderneming F De Vetter is not available. You also can look at reviews of Algemene Bouwonderneming F De Vetter, open positions, location of Algemene Bouwonderneming F De Vetter on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Bouwonderneming F De Vetter, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Bouwonderneming F De Vetter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Bouwonderneming F De Vetter, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Bouwonderneming F De Vetter, employees, financial statistics.