PANEM

Contactgegevens PANEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PANEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PANEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TASSON-SNEL 39B; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25382546 (+32-25382546) 25382546 (+32-25382546)

Fax (fax): +32 (13) 667-83-68 +32 (13) 667-83-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PANEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PANEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PANEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PANEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PANEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PANEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PANEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PANEM
Products information PANEM

BTW identificatienummer (tax): BE06382202148
Ondernemingsnummer: 7591522216
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 334,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PANEM
(Get full report from official database of BE for PANEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PANEM
Addition kinds of activities for PANEM

328101. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
344800. Geprefabriceerde metalen gebouwen en componenten | Prefabricated metal buildings and components
02730104. Tropische visboerderij | Tropical fish farm
22580105. Kantelen, kant | Edgings, lace
32720601. Betongewricht matrassen voor rivierversnelling | Concrete articulated mattresses for river revetment
39490104. Golfkarretjes, hand | Golf carts, hand
42219904. Wol en mohair warehousing | Wool and mohair warehousing
47890301. Cabines, getrokken paard: te huur | Cabs, horse drawn: for hire
48229903. Nonvocal bericht communicatie | Nonvocal message communications
50949903. Juwelen | Jewelry

Werken bij PANEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PANEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PANEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PANEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • Chauffeur afzetcontainers - C of CE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs C of CE voor het vervoer van afzetcontainers. Als chauffeur verplaats je tussen de 5 en 7 containers per dag. Je moet niet alleen rijden, maar ook de container afbachen, af en toe uitkuisen, de container afkoppelen etc. Indien je in het bezit bent van een rijbewijs CE is dit een voordeel, omdat je soms met een remorque moet rijden. Elke chauffeur krijgt eerst een testdag, zodat je kan zien of deze job iets voor jou is of niet. Er is een optie om te starten vanuit Lokeren of vanuit Evergem.

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van PANEM in sociale netwerken
Look for responds of PANEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PANEM. Laat een reactie achter voor PANEM. PANEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PANEM. Leave a respond for PANEM. PANEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PANEM op de google maps. Adres en contacten PANEM
Location of PANEM on the google maps. Address and contacts of PANEM

Andere gerelateerde bedrijven als come PANEM PANEM: Bureau Technique d'Expertises | MAISON NUIT & JOUR | Chantier Coop茅ratif | Schepers Inge | European Partnership for Public Communication

Other related companies as PANEM: Bureau Technique d'Expertises | MAISON NUIT & JOUR | Chantier Coop茅ratif | Schepers Inge | European Partnership for Public Communication

PANEM is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PANEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06382202148. Het bedrijf PANEM bevindt zich op het adres: RUE TASSON-SNEL 39B; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 334,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
De hoofdactiviteit van PANEM is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PANEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PANEM, openstaande posities, locatie van PANEM op de kaart.

PANEM is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is PANEM, company assigned to the tax number BE06382202148. The company PANEM is located at the address: RUE TASSON-SNEL 39B; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 334,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
The main activity of PANEM is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PANEM is not available. You also can look at reviews of PANEM, open positions, location of PANEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PANEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PANEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PANEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PANEM, employees, financial statistics.