ONS ACHTURENHUIS

Contactgegevens ONS ACHTURENHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONS ACHTURENHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONS ACHTURENHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACHTURENPLEIN; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59703896 (+32-59703896) 59703896 (+32-59703896)

Fax (fax): +32 (53) 343-92-32 +32 (53) 343-92-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONS ACHTURENHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONS ACHTURENHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONS ACHTURENHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONS ACHTURENHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONS ACHTURENHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONS ACHTURENHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONS ACHTURENHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONS ACHTURENHUIS
Products information ONS ACHTURENHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE04801818847
Ondernemingsnummer: 1113433837
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONS ACHTURENHUIS
(Get full report from official database of BE for ONS ACHTURENHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONS ACHTURENHUIS
Addition kinds of activities for ONS ACHTURENHUIS

02549901. Kippenbroederij | Chicken hatchery
17959900. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
50319902. hardboard | Hardboard
51990504. Lederwaren, met uitzondering van schoeisel, handschoenen, bagage, riemen | Leather goods, except footwear, gloves, luggage, belting
62110109. Handelaars, veiligheid | Traders, security
73890402. Kledingperservice | Apparel pressing service
83310104. Beroepsopleidingsbureau | Vocational training agency
84220100. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens

Werken bij ONS ACHTURENHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONS ACHTURENHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONS ACHTURENHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONS ACHTURENHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

  • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

Zoek naar antwoorden van ONS ACHTURENHUIS in sociale netwerken
Look for responds of ONS ACHTURENHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONS ACHTURENHUIS. Laat een reactie achter voor ONS ACHTURENHUIS. ONS ACHTURENHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONS ACHTURENHUIS. Leave a respond for ONS ACHTURENHUIS. ONS ACHTURENHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONS ACHTURENHUIS op de google maps. Adres en contacten ONS ACHTURENHUIS
Location of ONS ACHTURENHUIS on the google maps. Address and contacts of ONS ACHTURENHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ONS ACHTURENHUIS ONS ACHTURENHUIS: FA. MACOBA | RESTOCOP | JOZEF BASTAERTS | FLASH ELECTRONIQUE SPRL | KAREL STEENBERGEN

Other related companies as ONS ACHTURENHUIS: FA. MACOBA | RESTOCOP | JOZEF BASTAERTS | FLASH ELECTRONIQUE SPRL | KAREL STEENBERGEN

ONS ACHTURENHUIS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONS ACHTURENHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04801818847. Het bedrijf ONS ACHTURENHUIS bevindt zich op het adres: ACHTURENPLEIN; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 308,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van ONS ACHTURENHUIS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONS ACHTURENHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONS ACHTURENHUIS, openstaande posities, locatie van ONS ACHTURENHUIS op de kaart.

ONS ACHTURENHUIS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONS ACHTURENHUIS, company assigned to the tax number BE04801818847. The company ONS ACHTURENHUIS is located at the address: ACHTURENPLEIN; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 308,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge..
The main activity of ONS ACHTURENHUIS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ONS ACHTURENHUIS is not available. You also can look at reviews of ONS ACHTURENHUIS, open positions, location of ONS ACHTURENHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONS ACHTURENHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONS ACHTURENHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONS ACHTURENHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONS ACHTURENHUIS, employees, financial statistics.