MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE
Private companiesHealth Services • MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE

Contactgegevens MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTRAAT 267; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16227930 (+32-16227930) 16227930 (+32-16227930)

Fax (fax): +32 (3) 493-97-43 +32 (3) 493-97-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE
Products information MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE

BTW identificatienummer (tax): BE03621063232
Ondernemingsnummer: 1599304199
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type de Cuisine: Poissons & Fruits de Mer.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE
(Get full report from official database of BE for MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE
Addition kinds of activities for MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE

238599. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
505101. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
25110109. Kasten, huishouden: hout | Wardrobes, household: wood
26210912. Verzadigde velden | Saturated felts
32559903. Gieterij vuurvaste materialen, klei | Foundry refractories, clay

Werken bij MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Lasser (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Halfautomaat lasser - lasnaad leggen

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

Zoek naar antwoorden van MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE in sociale netwerken
Look for responds of MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE. Laat een reactie achter voor MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE. MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE. Leave a respond for MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE. MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE op de google maps. Adres en contacten MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE
Location of MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE on the google maps. Address and contacts of MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE

Andere gerelateerde bedrijven als come MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE: DEPLO | Tect Europe | P. LAMBERT | KREATIE INGE | Meacci

Other related companies as MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE: DEPLO | Tect Europe | P. LAMBERT | KREATIE INGE | Meacci

MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03621063232. Het bedrijf MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE bevindt zich op het adres: DIESTSESTRAAT 267; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Poissons & Fruits de Mer..
De hoofdactiviteit van MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE, openstaande posities, locatie van MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE op de kaart.

MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE, company assigned to the tax number BE03621063232. The company MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE is located at the address: DIESTSESTRAAT 267; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Poissons & Fruits de Mer..
The main activity of MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE is not available. You also can look at reviews of MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE, open positions, location of MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOSSELBOER WILLEMS-HOSTE, employees, financial statistics.