MONSIEUR SANDWICH

Contactgegevens MONSIEUR SANDWICH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONSIEUR SANDWICH: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONSIEUR SANDWICH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE HANNUT 301; 4460; GR?CE-HOLLOGNE, België

Telefoon (phone): 42503101 (+32-42503101) 42503101 (+32-42503101)

Fax (fax): +32 (81) 966-89-50 +32 (81) 966-89-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONSIEUR SANDWICH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONSIEUR SANDWICH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONSIEUR SANDWICH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONSIEUR SANDWICH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONSIEUR SANDWICH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONSIEUR SANDWICH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONSIEUR SANDWICH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONSIEUR SANDWICH
Products information MONSIEUR SANDWICH

BTW identificatienummer (tax): BE05759826660
Ondernemingsnummer: 5622222900
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONSIEUR SANDWICH
(Get full report from official database of BE for MONSIEUR SANDWICH)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONSIEUR SANDWICH
Addition kinds of activities for MONSIEUR SANDWICH

202400. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
20150603. Pluimvee, verwerkt: gekookt | Poultry, processed: cooked
31610000. Bagage | Luggage
54110101. Supermarkten, keten | Supermarkets, chain
83220600. Algemene adviesdiensten | General counseling services

Werken bij MONSIEUR SANDWICH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONSIEUR SANDWICH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONSIEUR SANDWICH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONSIEUR SANDWICH. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

  • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren, specialist in verse groenten, fruit, verse salades... zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op woensdagnamiddag en/of in het weekend te werken. Je zal instaan voor het verder helpen van de klanten, het bedienen van de kassa, opruimen, hulp in de keuken...

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van MONSIEUR SANDWICH in sociale netwerken
Look for responds of MONSIEUR SANDWICH in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONSIEUR SANDWICH. Laat een reactie achter voor MONSIEUR SANDWICH. MONSIEUR SANDWICH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONSIEUR SANDWICH. Leave a respond for MONSIEUR SANDWICH. MONSIEUR SANDWICH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONSIEUR SANDWICH op de google maps. Adres en contacten MONSIEUR SANDWICH
Location of MONSIEUR SANDWICH on the google maps. Address and contacts of MONSIEUR SANDWICH

Andere gerelateerde bedrijven als come MONSIEUR SANDWICH MONSIEUR SANDWICH: Séniorie Bayard | HOBART J. MEN?S STYLE | J.M. PARIDAENS | TRANSMARE-ANTWERPEN | Triest P

Other related companies as MONSIEUR SANDWICH: Séniorie Bayard | HOBART J. MEN?S STYLE | J.M. PARIDAENS | TRANSMARE-ANTWERPEN | Triest P

MONSIEUR SANDWICH is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONSIEUR SANDWICH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05759826660. Het bedrijf MONSIEUR SANDWICH bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE HANNUT 301; 4460; GR?CE-HOLLOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 757,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
De hoofdactiviteit van MONSIEUR SANDWICH is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONSIEUR SANDWICH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONSIEUR SANDWICH, openstaande posities, locatie van MONSIEUR SANDWICH op de kaart.

MONSIEUR SANDWICH is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONSIEUR SANDWICH, company assigned to the tax number BE05759826660. The company MONSIEUR SANDWICH is located at the address: CHAUSS?E DE HANNUT 301; 4460; GR?CE-HOLLOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 757,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
The main activity of MONSIEUR SANDWICH is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MONSIEUR SANDWICH is not available. You also can look at reviews of MONSIEUR SANDWICH, open positions, location of MONSIEUR SANDWICH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONSIEUR SANDWICH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONSIEUR SANDWICH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONSIEUR SANDWICH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONSIEUR SANDWICH, employees, financial statistics.