Van Dievel Bouwwerken BVBA

Contactgegevens Van Dievel Bouwwerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Dievel Bouwwerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Dievel Bouwwerken BVBA

Regio (region): Keerbergen, België

Adres (address): Hansbrug 23 3140 Keerbergen, België

Telefoon (phone): +32 (60) 224-60-43 +32 (60) 224-60-43

Fax (fax): +32 (59) 372-78-78 +32 (59) 372-78-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Dievel Bouwwerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Dievel Bouwwerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Dievel Bouwwerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Dievel Bouwwerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Dievel Bouwwerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Dievel Bouwwerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Dievel Bouwwerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Dievel Bouwwerken BVBA
Products information Van Dievel Bouwwerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08060913085
Ondernemingsnummer: 8391326904
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Van Dievel Bouwwerken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Dievel Bouwwerken BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Dievel Bouwwerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Dievel Bouwwerken BVBA
Addition kinds of activities for Van Dievel Bouwwerken BVBA

3676. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
07239900. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
20510104. Brood, bruin; | Bread, brown; boston and other (canned)
31310506. bovendeel | Uppers
35410402. Draaien, metalen snijden en polijsten | Lathes, metal cutting and polishing

Werken bij Van Dievel Bouwwerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Dievel Bouwwerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Dievel Bouwwerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Dievel Bouwwerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elektricien gezocht voor een bedrijf te Ingooigem. Jouw taken : * Installatie van elektriciteit in nieuwbouwwoningen * Je werkt steeds op verplaatsing Uurrooster : * Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag in de daguren

  • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • Tekenaar (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

Zoek naar antwoorden van Van Dievel Bouwwerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Dievel Bouwwerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Dievel Bouwwerken BVBA. Laat een reactie achter voor Van Dievel Bouwwerken BVBA. Van Dievel Bouwwerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Dievel Bouwwerken BVBA. Leave a respond for Van Dievel Bouwwerken BVBA. Van Dievel Bouwwerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Dievel Bouwwerken BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Dievel Bouwwerken BVBA
Location of Van Dievel Bouwwerken BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Dievel Bouwwerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Dievel Bouwwerken BVBA Van Dievel Bouwwerken BVBA: EMILE COLLARD | De Ridder | CLAES MARC WIJNIMPORT | PAUL VANHAVERBEKE | KARIN MARYNS

Other related companies as Van Dievel Bouwwerken BVBA: EMILE COLLARD | De Ridder | CLAES MARC WIJNIMPORT | PAUL VANHAVERBEKE | KARIN MARYNS

Van Dievel Bouwwerken BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Keerbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Dievel Bouwwerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08060913085. Het bedrijf Van Dievel Bouwwerken BVBA bevindt zich op het adres: Hansbrug 23 3140 Keerbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Van Dievel Bouwwerken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Dievel Bouwwerken BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Dievel Bouwwerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Dievel Bouwwerken BVBA, openstaande posities, locatie van Van Dievel Bouwwerken BVBA op de kaart.

Van Dievel Bouwwerken BVBA is a company, that was registered 1998 in Keerbergen region, Belgium. Full name of company is Van Dievel Bouwwerken BVBA, company assigned to the tax number BE08060913085. The company Van Dievel Bouwwerken BVBA is located at the address: Hansbrug 23 3140 Keerbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - House building. Products created in Van Dievel Bouwwerken BVBA were not found.
The main activity of Van Dievel Bouwwerken BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Dievel Bouwwerken BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Dievel Bouwwerken BVBA, open positions, location of Van Dievel Bouwwerken BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Dievel Bouwwerken BVBA, Keerbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Dievel Bouwwerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Dievel Bouwwerken BVBA, Keerbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Dievel Bouwwerken BVBA, employees, financial statistics.