LES JARDINS DU SUD

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • LES JARDINS DU SUD
Private companiesMembership Organizations • LES JARDINS DU SUD

Contactgegevens LES JARDINS DU SUD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES JARDINS DU SUD: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES JARDINS DU SUD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E ROOSEVELT 103; 4540; AMAY, België

Telefoon (phone): 85313504 (+32-85313504) 85313504 (+32-85313504)

Fax (fax): +32 (68) 220-62-80 +32 (68) 220-62-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES JARDINS DU SUD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES JARDINS DU SUD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES JARDINS DU SUD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES JARDINS DU SUD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES JARDINS DU SUD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES JARDINS DU SUD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES JARDINS DU SUD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES JARDINS DU SUD
Products information LES JARDINS DU SUD

BTW identificatienummer (tax): BE07051269531
Ondernemingsnummer: 6261077880
Hoofdstad (capital): 274,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 520,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue,Internationale.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES JARDINS DU SUD
(Get full report from official database of BE for LES JARDINS DU SUD)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES JARDINS DU SUD
Addition kinds of activities for LES JARDINS DU SUD

225201. Anklets en sokken | Anklets and socks
244100. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
511200. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
16290303. Tennisbaanconstructie | Tennis court construction
23819903. Handschoenen, werk: geweven of gebreid, gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, work: woven or knit, made from purchased materials
36440103. Uitlaatdozen (elektrische bedradingstoestellen) | Outlet boxes (electric wiring devices)
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis
82999912. Prenatale instructie | Prenatal instruction
87420301. Distributiekanalen consultant | Distribution channels consultant

Werken bij LES JARDINS DU SUD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES JARDINS DU SUD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES JARDINS DU SUD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES JARDINS DU SUD. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Belader (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van LES JARDINS DU SUD in sociale netwerken
Look for responds of LES JARDINS DU SUD in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES JARDINS DU SUD. Laat een reactie achter voor LES JARDINS DU SUD. LES JARDINS DU SUD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES JARDINS DU SUD. Leave a respond for LES JARDINS DU SUD. LES JARDINS DU SUD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES JARDINS DU SUD op de google maps. Adres en contacten LES JARDINS DU SUD
Location of LES JARDINS DU SUD on the google maps. Address and contacts of LES JARDINS DU SUD

Andere gerelateerde bedrijven als come LES JARDINS DU SUD LES JARDINS DU SUD: BACOB | V.D.K. SPAARBANK | Emirdag | ALDENEIKERHOF | GILBERT VAN DAMME

Other related companies as LES JARDINS DU SUD: BACOB | V.D.K. SPAARBANK | Emirdag | ALDENEIKERHOF | GILBERT VAN DAMME

LES JARDINS DU SUD is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES JARDINS DU SUD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07051269531. Het bedrijf LES JARDINS DU SUD bevindt zich op het adres: CHAUSS?E ROOSEVELT 103; 4540; AMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 274,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 520,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue,Internationale..
De hoofdactiviteit van LES JARDINS DU SUD is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES JARDINS DU SUD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES JARDINS DU SUD, openstaande posities, locatie van LES JARDINS DU SUD op de kaart.

LES JARDINS DU SUD is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES JARDINS DU SUD, company assigned to the tax number BE07051269531. The company LES JARDINS DU SUD is located at the address: CHAUSS?E ROOSEVELT 103; 4540; AMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 274,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 520,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue,Internationale..
The main activity of LES JARDINS DU SUD is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LES JARDINS DU SUD is not available. You also can look at reviews of LES JARDINS DU SUD, open positions, location of LES JARDINS DU SUD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES JARDINS DU SUD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES JARDINS DU SUD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES JARDINS DU SUD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES JARDINS DU SUD, employees, financial statistics.