LE PASSIFLORE

Contactgegevens LE PASSIFLORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE PASSIFLORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE PASSIFLORE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BALJUWSTRAAT 97; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25384210 (+32-25384210) 25384210 (+32-25384210)

Fax (fax): +32 (16) 316-60-46 +32 (16) 316-60-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE PASSIFLORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE PASSIFLORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE PASSIFLORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE PASSIFLORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE PASSIFLORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE PASSIFLORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE PASSIFLORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE PASSIFLORE
Products information LE PASSIFLORE

BTW identificatienummer (tax): BE09531433105
Ondernemingsnummer: 9398223876
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in LE PASSIFLORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE PASSIFLORE
(Get full report from official database of BE for LE PASSIFLORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE PASSIFLORE
Addition kinds of activities for LE PASSIFLORE

507403. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies
632199. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
26750206. Manila mappen | Manila folders
51599904. Vezels, groente | Fibers, vegetable
87420403. Voedsel- en drankconsultant | Food and beverage consultant

Werken bij LE PASSIFLORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE PASSIFLORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE PASSIFLORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE PASSIFLORE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diest – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Bouwvakker (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: SDP Constructies

    Type: Vaste Job

    Je doet afbraakwerken, metselwerken en zorgt voor de bekisting. Dit alles in de ruwbouw.

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van LE PASSIFLORE in sociale netwerken
Look for responds of LE PASSIFLORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE PASSIFLORE. Laat een reactie achter voor LE PASSIFLORE. LE PASSIFLORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE PASSIFLORE. Leave a respond for LE PASSIFLORE. LE PASSIFLORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE PASSIFLORE op de google maps. Adres en contacten LE PASSIFLORE
Location of LE PASSIFLORE on the google maps. Address and contacts of LE PASSIFLORE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE PASSIFLORE LE PASSIFLORE: TAVERNE WHITE HORSE | MARTIN KOCKELMANN | Dog Farm | FREDDY FOUCART | Maison d茅cor mdec Belgique SPRL

Other related companies as LE PASSIFLORE: TAVERNE WHITE HORSE | MARTIN KOCKELMANN | Dog Farm | FREDDY FOUCART | Maison d茅cor mdec Belgique SPRL

LE PASSIFLORE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE PASSIFLORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09531433105. Het bedrijf LE PASSIFLORE bevindt zich op het adres: BALJUWSTRAAT 97; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in LE PASSIFLORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE PASSIFLORE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE PASSIFLORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE PASSIFLORE, openstaande posities, locatie van LE PASSIFLORE op de kaart.

LE PASSIFLORE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE PASSIFLORE, company assigned to the tax number BE09531433105. The company LE PASSIFLORE is located at the address: BALJUWSTRAAT 97; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. Products created in LE PASSIFLORE were not found.
The main activity of LE PASSIFLORE is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE PASSIFLORE is not available. You also can look at reviews of LE PASSIFLORE, open positions, location of LE PASSIFLORE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE PASSIFLORE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE PASSIFLORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE PASSIFLORE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE PASSIFLORE, employees, financial statistics.