Maison d茅cor mdec Belgique SPRL

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • Maison d茅cor mdec Belgique SPRL
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • Maison d茅cor mdec Belgique SPRL

Contactgegevens Maison d茅cor mdec Belgique SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison d茅cor mdec Belgique SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison d茅cor mdec Belgique SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Namur 79; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 513 12 42 (+32-02 513 12 42) 02 513 12 42 (+32-02 513 12 42)

Fax (fax): 02 513 50 79 (+32-02 513 50 79) 02 513 50 79 (+32-02 513 50 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison d茅cor mdec Belgique SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison d茅cor mdec Belgique SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison d茅cor mdec Belgique SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison d茅cor mdec Belgique SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison d茅cor mdec Belgique SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison d茅cor mdec Belgique SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison d茅cor mdec Belgique SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison d茅cor mdec Belgique SPRL
Products information Maison d茅cor mdec Belgique SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02863006591
Ondernemingsnummer: 4348083496
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 698,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Interior decoration; Upholstery fabrics - Retail

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison d茅cor mdec Belgique SPRL
(Get full report from official database of BE for Maison d茅cor mdec Belgique SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison d茅cor mdec Belgique SPRL
Addition kinds of activities for Maison d茅cor mdec Belgique SPRL

01810300. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
20330108. Tomatensap: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato juice: packaged in cans, jars, etc.
22119902. Zakken en zakken, katoen | Bags and bagging, cotton
25149901. Rug en stoelen voor metalen huishoudelijke meubels | Backs and seats for metal household furniture
28650113. hydrochinonen | Hydroquinones
33579907. Schipkabel, nonferrous | Shipboard cable, nonferrous
36630101. Airborne radio communicatie apparatuur | Airborne radio communications equipment
36740301. Lichtgevoelige apparaten, vaste toestand | Light sensitive devices, solid state
50310103. Zijde, hout | Siding, wood
79991513. Wave pool operatie | Wave pool operation

Werken bij Maison d茅cor mdec Belgique SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison d茅cor mdec Belgique SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison d茅cor mdec Belgique SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison d茅cor mdec Belgique SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Elektricien (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar een elektricien om te werken op verplaatsing. Je vertrekt dagelijks rond 06u à 06u30 te Balen. Je zal voornamelijk werken uitvoeren in openbare gebouwen, kantoorgebouwen, feestzalen, sportcomplexen, musea, luchthavens, banken, rust- en ziekenhuizen, scholen, enz.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lochristi – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

  • Interieur adviseur decoratie (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor onthaal van de klanten, de wensen van hen vast te stellen en hen advies te geven over de producten. De klant informeren over de diensten bij de verkoop (korting, levering, getrouwheidskaart....) Bestellingen registreren Betalingen ontvangen  Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en grote winkel zijn wij op zoek naar een interieur adviseur. 

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • Promotors en verdelers van voedingssuplmenten (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van Maison d茅cor mdec Belgique SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Maison d茅cor mdec Belgique SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison d茅cor mdec Belgique SPRL. Laat een reactie achter voor Maison d茅cor mdec Belgique SPRL. Maison d茅cor mdec Belgique SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison d茅cor mdec Belgique SPRL. Leave a respond for Maison d茅cor mdec Belgique SPRL. Maison d茅cor mdec Belgique SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison d茅cor mdec Belgique SPRL op de google maps. Adres en contacten Maison d茅cor mdec Belgique SPRL
Location of Maison d茅cor mdec Belgique SPRL on the google maps. Address and contacts of Maison d茅cor mdec Belgique SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison d茅cor mdec Belgique SPRL Maison d茅cor mdec Belgique SPRL: ZWEMBAD HAZEWEIDE | FERRAILLAGE ISERBIET | De Keersmaecker Tuinen | AUTO SPORTING CENTER HASSELT | V?RONIQUE GAUDY

Other related companies as Maison d茅cor mdec Belgique SPRL: ZWEMBAD HAZEWEIDE | FERRAILLAGE ISERBIET | De Keersmaecker Tuinen | AUTO SPORTING CENTER HASSELT | V?RONIQUE GAUDY

Maison d茅cor mdec Belgique SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maison d茅cor mdec Belgique SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02863006591. Het bedrijf Maison d茅cor mdec Belgique SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Namur 79; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 698,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Interior decoration; Upholstery fabrics - Retail.
De hoofdactiviteit van Maison d茅cor mdec Belgique SPRL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison d茅cor mdec Belgique SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison d茅cor mdec Belgique SPRL, openstaande posities, locatie van Maison d茅cor mdec Belgique SPRL op de kaart.

Maison d茅cor mdec Belgique SPRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maison d茅cor mdec Belgique SPRL, company assigned to the tax number BE02863006591. The company Maison d茅cor mdec Belgique SPRL is located at the address: Rue de Namur 79; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 698,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Interior decoration; Upholstery fabrics - Retail.
The main activity of Maison d茅cor mdec Belgique SPRL is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison d茅cor mdec Belgique SPRL is not available. You also can look at reviews of Maison d茅cor mdec Belgique SPRL, open positions, location of Maison d茅cor mdec Belgique SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison d茅cor mdec Belgique SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison d茅cor mdec Belgique SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison d茅cor mdec Belgique SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison d茅cor mdec Belgique SPRL, employees, financial statistics.