LE PANIER ? SALADE

Contactgegevens LE PANIER ? SALADE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE PANIER ? SALADE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE PANIER ? SALADE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VANDERKINDERE 487; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23446416 (+32-23446416) 23446416 (+32-23446416)

Fax (fax): +32 (86) 563-45-29 +32 (86) 563-45-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE PANIER ? SALADE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE PANIER ? SALADE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE PANIER ? SALADE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE PANIER ? SALADE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE PANIER ? SALADE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE PANIER ? SALADE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE PANIER ? SALADE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE PANIER ? SALADE
Products information LE PANIER ? SALADE

BTW identificatienummer (tax): BE08562713623
Ondernemingsnummer: 7393493652
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE PANIER ? SALADE
(Get full report from official database of BE for LE PANIER ? SALADE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE PANIER ? SALADE
Addition kinds of activities for LE PANIER ? SALADE

372805. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
762399. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec
20929905. Vis, bevroren: bereid | Fish, frozen: prepared
28610102. Ethylacetaat, natuurlijk | Ethyl acetate, natural
97219907. Verenigde Naties | United nations

Werken bij LE PANIER ? SALADE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE PANIER ? SALADE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE PANIER ? SALADE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE PANIER ? SALADE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • technisch tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij de start van een project wordt je ingezet om het 3D model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe de onderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • MEDEWERKERS HUISHOUDELIJKE HULP (M/V) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF K-EI-REIN IN KRUISEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je verricht, als sociaal ingesteld en flexbel dienstencheque-werknemer, huishoudelijke taken bij particulieren. Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen, strijken, kleine verstelwerken, maaltijden bereiden, ramen lappen, ... enz. bij gezinnen en/of bejaarden.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Chauffeur CE - bulktransport (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADA Transport

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Chaufeur CE die instaat voor bulktransport. Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen. Meestal Binnenland

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

Zoek naar antwoorden van LE PANIER ? SALADE in sociale netwerken
Look for responds of LE PANIER ? SALADE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE PANIER ? SALADE. Laat een reactie achter voor LE PANIER ? SALADE. LE PANIER ? SALADE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE PANIER ? SALADE. Leave a respond for LE PANIER ? SALADE. LE PANIER ? SALADE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE PANIER ? SALADE op de google maps. Adres en contacten LE PANIER ? SALADE
Location of LE PANIER ? SALADE on the google maps. Address and contacts of LE PANIER ? SALADE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE PANIER ? SALADE LE PANIER ? SALADE: CHEZ PEPE | R.U.S. ETHE BELMONT | HOEYLAERTS GARAGE | Bruggeman-De Cock | Socomaero SA

Other related companies as LE PANIER ? SALADE: CHEZ PEPE | R.U.S. ETHE BELMONT | HOEYLAERTS GARAGE | Bruggeman-De Cock | Socomaero SA

LE PANIER ? SALADE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE PANIER ? SALADE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08562713623. Het bedrijf LE PANIER ? SALADE bevindt zich op het adres: RUE VANDERKINDERE 487; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 410,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
De hoofdactiviteit van LE PANIER ? SALADE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE PANIER ? SALADE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE PANIER ? SALADE, openstaande posities, locatie van LE PANIER ? SALADE op de kaart.

LE PANIER ? SALADE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE PANIER ? SALADE, company assigned to the tax number BE08562713623. The company LE PANIER ? SALADE is located at the address: RUE VANDERKINDERE 487; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 410,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
The main activity of LE PANIER ? SALADE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE PANIER ? SALADE is not available. You also can look at reviews of LE PANIER ? SALADE, open positions, location of LE PANIER ? SALADE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE PANIER ? SALADE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE PANIER ? SALADE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE PANIER ? SALADE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE PANIER ? SALADE, employees, financial statistics.