LE CHARLEMAGNE

Contactgegevens LE CHARLEMAGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CHARLEMAGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CHARLEMAGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAMPING 1; 5560; HOUYET, België

Telefoon (phone): 82666822 (+32-82666822) 82666822 (+32-82666822)

Fax (fax): +32 (53) 629-77-41 +32 (53) 629-77-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CHARLEMAGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CHARLEMAGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CHARLEMAGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CHARLEMAGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CHARLEMAGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CHARLEMAGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CHARLEMAGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CHARLEMAGNE
Products information LE CHARLEMAGNE

BTW identificatienummer (tax): BE01603424072
Ondernemingsnummer: 6645874023
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Belge,Salades,Fran?aise,Tavernes. Petite Restauration & Tearooms: Crêperie. Types de Repas: Lunch. Aménagements & Services: Parking,Zones Non Fumeurs,Cave à Vin,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Brasserie,Affaire,Sympathique. Tenue Conseillée: Libre. Réductions de Groupe: menu speciaux

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CHARLEMAGNE
(Get full report from official database of BE for LE CHARLEMAGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CHARLEMAGNE
Addition kinds of activities for LE CHARLEMAGNE

23860102. Hoeden en petten, leer | Hats and caps, leather
34330204. Kamerverwarmers, gas | Room heaters, gas
34699902. Auto-licentie labels, gestempeld metaal | Automobile license tags, stamped metal
36139901. Busbalk structuren | Bus bar structures
38279909. Lichtbronnen, standaard | Light sources, standard
57190108. Atypische | Metalware

Werken bij LE CHARLEMAGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CHARLEMAGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CHARLEMAGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CHARLEMAGNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van LE CHARLEMAGNE in sociale netwerken
Look for responds of LE CHARLEMAGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CHARLEMAGNE. Laat een reactie achter voor LE CHARLEMAGNE. LE CHARLEMAGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CHARLEMAGNE. Leave a respond for LE CHARLEMAGNE. LE CHARLEMAGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CHARLEMAGNE op de google maps. Adres en contacten LE CHARLEMAGNE
Location of LE CHARLEMAGNE on the google maps. Address and contacts of LE CHARLEMAGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CHARLEMAGNE LE CHARLEMAGNE: Ferme du Château de Corroy-le-Grand SA | PIETER THIJS | JAC CADENS | Drijvers Veerle | MOTORHOMES KONINGS

Other related companies as LE CHARLEMAGNE: Ferme du Château de Corroy-le-Grand SA | PIETER THIJS | JAC CADENS | Drijvers Veerle | MOTORHOMES KONINGS

LE CHARLEMAGNE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CHARLEMAGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01603424072. Het bedrijf LE CHARLEMAGNE bevindt zich op het adres: CAMPING 1; 5560; HOUYET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 256,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Belge,Salades,Fran?aise,Tavernes. Petite Restauration & Tearooms: Crêperie. Types de Repas: Lunch. Aménagements & Services: Parking,Zones Non Fumeurs,Cave à Vin,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Brasserie,Affaire,Sympathique. Tenue Conseillée: Libre. Réductions de Groupe: menu speciaux.
De hoofdactiviteit van LE CHARLEMAGNE is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CHARLEMAGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CHARLEMAGNE, openstaande posities, locatie van LE CHARLEMAGNE op de kaart.

LE CHARLEMAGNE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CHARLEMAGNE, company assigned to the tax number BE01603424072. The company LE CHARLEMAGNE is located at the address: CAMPING 1; 5560; HOUYET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 256,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Belge,Salades,Fran?aise,Tavernes. Petite Restauration & Tearooms: Crêperie. Types de Repas: Lunch. Aménagements & Services: Parking,Zones Non Fumeurs,Cave à Vin,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Brasserie,Affaire,Sympathique. Tenue Conseillée: Libre. Réductions de Groupe: menu speciaux.
The main activity of LE CHARLEMAGNE is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CHARLEMAGNE is not available. You also can look at reviews of LE CHARLEMAGNE, open positions, location of LE CHARLEMAGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CHARLEMAGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CHARLEMAGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CHARLEMAGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CHARLEMAGNE, employees, financial statistics.