KEI KEI ORIENTAL CANTEEN

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • KEI KEI ORIENTAL CANTEEN
Private companiesMiscellaneous Repair Services • KEI KEI ORIENTAL CANTEEN

Contactgegevens KEI KEI ORIENTAL CANTEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEI KEI ORIENTAL CANTEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEI KEI ORIENTAL CANTEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MINDERBROEDERSRUI 34-36; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32132226 32132226

Fax (fax): +32 (15) 229-68-83 +32 (15) 229-68-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEI KEI ORIENTAL CANTEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEI KEI ORIENTAL CANTEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEI KEI ORIENTAL CANTEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEI KEI ORIENTAL CANTEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEI KEI ORIENTAL CANTEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEI KEI ORIENTAL CANTEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEI KEI ORIENTAL CANTEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEI KEI ORIENTAL CANTEEN
Products information KEI KEI ORIENTAL CANTEEN

BTW identificatienummer (tax): BE05592285156
Ondernemingsnummer: 7403656005
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type de Cuisine: Chinoise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEI KEI ORIENTAL CANTEEN
(Get full report from official database of BE for KEI KEI ORIENTAL CANTEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEI KEI ORIENTAL CANTEEN
Addition kinds of activities for KEI KEI ORIENTAL CANTEEN

282300. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
24390000. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
34239903. Kan openers, niet elektrisch | Can openers, not electric
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
39519908. Penhouders en onderdelen | Penholders and parts

Werken bij KEI KEI ORIENTAL CANTEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEI KEI ORIENTAL CANTEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEI KEI ORIENTAL CANTEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEI KEI ORIENTAL CANTEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

  • Jobstudent verkoop Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • Medewerker visafdeling (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een groot warenhuis in regio Eke zijn we op zoek naar medewerkers voor de visafdeling.

  • CHAUFFEUR CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

Zoek naar antwoorden van KEI KEI ORIENTAL CANTEEN in sociale netwerken
Look for responds of KEI KEI ORIENTAL CANTEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEI KEI ORIENTAL CANTEEN. Laat een reactie achter voor KEI KEI ORIENTAL CANTEEN. KEI KEI ORIENTAL CANTEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEI KEI ORIENTAL CANTEEN. Leave a respond for KEI KEI ORIENTAL CANTEEN. KEI KEI ORIENTAL CANTEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEI KEI ORIENTAL CANTEEN op de google maps. Adres en contacten KEI KEI ORIENTAL CANTEEN
Location of KEI KEI ORIENTAL CANTEEN on the google maps. Address and contacts of KEI KEI ORIENTAL CANTEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KEI KEI ORIENTAL CANTEEN KEI KEI ORIENTAL CANTEEN: Mini-Sandwichbar | PISTE EIFEL SKI ZENTRUM | Le Minh T | Janssen H | Q 8

Other related companies as KEI KEI ORIENTAL CANTEEN: Mini-Sandwichbar | PISTE EIFEL SKI ZENTRUM | Le Minh T | Janssen H | Q 8

KEI KEI ORIENTAL CANTEEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEI KEI ORIENTAL CANTEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05592285156. Het bedrijf KEI KEI ORIENTAL CANTEEN bevindt zich op het adres: MINDERBROEDERSRUI 34-36; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 315,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Chinoise..
De hoofdactiviteit van KEI KEI ORIENTAL CANTEEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEI KEI ORIENTAL CANTEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEI KEI ORIENTAL CANTEEN, openstaande posities, locatie van KEI KEI ORIENTAL CANTEEN op de kaart.

KEI KEI ORIENTAL CANTEEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEI KEI ORIENTAL CANTEEN, company assigned to the tax number BE05592285156. The company KEI KEI ORIENTAL CANTEEN is located at the address: MINDERBROEDERSRUI 34-36; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 315,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Chinoise..
The main activity of KEI KEI ORIENTAL CANTEEN is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KEI KEI ORIENTAL CANTEEN is not available. You also can look at reviews of KEI KEI ORIENTAL CANTEEN, open positions, location of KEI KEI ORIENTAL CANTEEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEI KEI ORIENTAL CANTEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEI KEI ORIENTAL CANTEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEI KEI ORIENTAL CANTEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEI KEI ORIENTAL CANTEEN, employees, financial statistics.