KASTEEL DIEPENDAEL

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • KASTEEL DIEPENDAEL
Private companiesTransportation Services • KASTEEL DIEPENDAEL

Contactgegevens KASTEEL DIEPENDAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KASTEEL DIEPENDAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KASTEEL DIEPENDAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVUURSESTEENWEG 511; 1982; ZEMST, België

Telefoon (phone): 15611771 (+32-15611771) 15611771 (+32-15611771)

Fax (fax): +32 (65) 552-26-66 +32 (65) 552-26-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KASTEEL DIEPENDAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KASTEEL DIEPENDAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KASTEEL DIEPENDAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KASTEEL DIEPENDAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KASTEEL DIEPENDAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KASTEEL DIEPENDAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KASTEEL DIEPENDAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KASTEEL DIEPENDAEL
Products information KASTEEL DIEPENDAEL

BTW identificatienummer (tax): BE09869537353
Ondernemingsnummer: 7898315429
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 648,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KASTEEL DIEPENDAEL
(Get full report from official database of BE for KASTEEL DIEPENDAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KASTEEL DIEPENDAEL
Addition kinds of activities for KASTEEL DIEPENDAEL

2869. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
23260101. Medische en ziekenhuisuniformen, mannen | Medical and hospital uniforms, men's
24310501. Newel posts, wood | Newel posts, wood
27410400. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
50720104. schroeven | Screws

Werken bij KASTEEL DIEPENDAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KASTEEL DIEPENDAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KASTEEL DIEPENDAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KASTEEL DIEPENDAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Verko(o)p(st)er verfafdeling doe het zelf zaak (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe het zelfzaak regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker voor de verfafdeling. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor jou afdeling. Je helpt de klanten in de zoektocht naar het perfecte product.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Sales representative (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

  • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

  • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Vaste Job

    -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DOMMELHOF

    Type: Vaste Job

    contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

Zoek naar antwoorden van KASTEEL DIEPENDAEL in sociale netwerken
Look for responds of KASTEEL DIEPENDAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KASTEEL DIEPENDAEL. Laat een reactie achter voor KASTEEL DIEPENDAEL. KASTEEL DIEPENDAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KASTEEL DIEPENDAEL. Leave a respond for KASTEEL DIEPENDAEL. KASTEEL DIEPENDAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KASTEEL DIEPENDAEL op de google maps. Adres en contacten KASTEEL DIEPENDAEL
Location of KASTEEL DIEPENDAEL on the google maps. Address and contacts of KASTEEL DIEPENDAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come KASTEEL DIEPENDAEL KASTEEL DIEPENDAEL: BOOKS AND THINGS | DI NUCCIO GENNARO | VERZEKERINGEN VANDEBROEK NV | CHRISTIAAN BAERT | Gomand SA

Other related companies as KASTEEL DIEPENDAEL: BOOKS AND THINGS | DI NUCCIO GENNARO | VERZEKERINGEN VANDEBROEK NV | CHRISTIAAN BAERT | Gomand SA

KASTEEL DIEPENDAEL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KASTEEL DIEPENDAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09869537353. Het bedrijf KASTEEL DIEPENDAEL bevindt zich op het adres: TERVUURSESTEENWEG 511; 1982; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 648,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin..
De hoofdactiviteit van KASTEEL DIEPENDAEL is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KASTEEL DIEPENDAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KASTEEL DIEPENDAEL, openstaande posities, locatie van KASTEEL DIEPENDAEL op de kaart.

KASTEEL DIEPENDAEL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is KASTEEL DIEPENDAEL, company assigned to the tax number BE09869537353. The company KASTEEL DIEPENDAEL is located at the address: TERVUURSESTEENWEG 511; 1982; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 648,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin..
The main activity of KASTEEL DIEPENDAEL is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KASTEEL DIEPENDAEL is not available. You also can look at reviews of KASTEEL DIEPENDAEL, open positions, location of KASTEEL DIEPENDAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KASTEEL DIEPENDAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KASTEEL DIEPENDAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KASTEEL DIEPENDAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KASTEEL DIEPENDAEL, employees, financial statistics.