BOOKS AND THINGS

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • BOOKS AND THINGS

Contactgegevens BOOKS AND THINGS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOOKS AND THINGS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOOKS AND THINGS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 43; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57335788 (+32-57335788) 57335788 (+32-57335788)

Fax (fax): +32 (50) 477-17-31 +32 (50) 477-17-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOOKS AND THINGS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOOKS AND THINGS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOOKS AND THINGS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOOKS AND THINGS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOOKS AND THINGS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOOKS AND THINGS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOOKS AND THINGS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOOKS AND THINGS
Products information BOOKS AND THINGS

BTW identificatienummer (tax): BE08077667236
Ondernemingsnummer: 1013183593
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 315,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BOOKS AND THINGS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels; Geschenken and souvenirs; Kansspelen; Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOOKS AND THINGS
(Get full report from official database of BE for BOOKS AND THINGS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOOKS AND THINGS
Addition kinds of activities for BOOKS AND THINGS

07240000. Katoen ginning | Cotton ginning
14299906. Marmeren, verpletterd en gebroken-steengroeven | Marble, crushed and broken-quarrying
23210202. Sport shirts, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Sport shirts, men's and boys': from purchased materials
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines
36749916. transistors | Transistors
50210205. Tafels, af en toe | Tables, occasional
51620000. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.

Werken bij BOOKS AND THINGS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOOKS AND THINGS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOOKS AND THINGS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOOKS AND THINGS. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Bekister (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Studentenjob

    werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van BOOKS AND THINGS in sociale netwerken
Look for responds of BOOKS AND THINGS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOOKS AND THINGS. Laat een reactie achter voor BOOKS AND THINGS. BOOKS AND THINGS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOOKS AND THINGS. Leave a respond for BOOKS AND THINGS. BOOKS AND THINGS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOOKS AND THINGS op de google maps. Adres en contacten BOOKS AND THINGS
Location of BOOKS AND THINGS on the google maps. Address and contacts of BOOKS AND THINGS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOOKS AND THINGS BOOKS AND THINGS: De Smet J | GOMA | TAVERNE LE BEAU VIVIER | UNIT? D'ENDERMOLOGIE DEBIENNE | A.R.T.E.

Other related companies as BOOKS AND THINGS: De Smet J | GOMA | TAVERNE LE BEAU VIVIER | UNIT? D'ENDERMOLOGIE DEBIENNE | A.R.T.E.

BOOKS AND THINGS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOOKS AND THINGS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08077667236. Het bedrijf BOOKS AND THINGS bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 43; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 315,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhandels; Geschenken and souvenirs; Kansspelen; Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in BOOKS AND THINGS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOOKS AND THINGS is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOOKS AND THINGS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOOKS AND THINGS, openstaande posities, locatie van BOOKS AND THINGS op de kaart.

BOOKS AND THINGS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOOKS AND THINGS, company assigned to the tax number BE08077667236. The company BOOKS AND THINGS is located at the address: IEPERSTRAAT 43; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 315,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhandels; Geschenken and souvenirs; Kansspelen; Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in BOOKS AND THINGS were not found.
The main activity of BOOKS AND THINGS is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOOKS AND THINGS is not available. You also can look at reviews of BOOKS AND THINGS, open positions, location of BOOKS AND THINGS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOOKS AND THINGS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOOKS AND THINGS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOOKS AND THINGS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOOKS AND THINGS, employees, financial statistics.