K.K. Algemene Bouwwerken

Contactgegevens K.K. Algemene Bouwwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.K. Algemene Bouwwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.K. Algemene Bouwwerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kellensstraat 2 3700 Riksingen (Tongeren), België

Telefoon (phone): +32 (3) 275-78-12 +32 (3) 275-78-12

Fax (fax): +32 (53) 443-11-66 +32 (53) 443-11-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.K. Algemene Bouwwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.K. Algemene Bouwwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.K. Algemene Bouwwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.K. Algemene Bouwwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.K. Algemene Bouwwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.K. Algemene Bouwwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.K. Algemene Bouwwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.K. Algemene Bouwwerken
Products information K.K. Algemene Bouwwerken

BTW identificatienummer (tax): BE05029235839
Ondernemingsnummer: 7488800048
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 277,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in K.K. Algemene Bouwwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.K. Algemene Bouwwerken
(Get full report from official database of BE for K.K. Algemene Bouwwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.K. Algemene Bouwwerken
Addition kinds of activities for K.K. Algemene Bouwwerken

2515. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
20510106. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Rolls, bread type: fresh or frozen
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
38270119. Triplet vergrootinstrumenten, optisch | Triplet magnifying instruments, optical
75389902. Algemene vrachtwagen reparatie | General truck repair

Werken bij K.K. Algemene Bouwwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.K. Algemene Bouwwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.K. Algemene Bouwwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.K. Algemene Bouwwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zoeken we regio Moeskroen een Elektromechanieker (M/V): - Je voert curatief en preventief onderhoud van allerhande installaties uit - Beheer uitgebreid machinepark - Verantwoordelijk voor de goede werking van de installaties

  • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP JETTE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

  • Jobstudent Antwerpen 18+ auto 7/9-17/9 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt voor de maand september studenten zoals jij om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • Jobstudent (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van K.K. Algemene Bouwwerken in sociale netwerken
Look for responds of K.K. Algemene Bouwwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.K. Algemene Bouwwerken. Laat een reactie achter voor K.K. Algemene Bouwwerken. K.K. Algemene Bouwwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.K. Algemene Bouwwerken. Leave a respond for K.K. Algemene Bouwwerken. K.K. Algemene Bouwwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.K. Algemene Bouwwerken op de google maps. Adres en contacten K.K. Algemene Bouwwerken
Location of K.K. Algemene Bouwwerken on the google maps. Address and contacts of K.K. Algemene Bouwwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come K.K. Algemene Bouwwerken K.K. Algemene Bouwwerken: JAN SCHOUKENS | Herseltse Oil & Auto Shop NV | C.P.A.S. | RAMAN -VANLAERE | L.C.I. LE CENTRE INFORMATIQUE

Other related companies as K.K. Algemene Bouwwerken: JAN SCHOUKENS | Herseltse Oil & Auto Shop NV | C.P.A.S. | RAMAN -VANLAERE | L.C.I. LE CENTRE INFORMATIQUE

K.K. Algemene Bouwwerken is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.K. Algemene Bouwwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05029235839. Het bedrijf K.K. Algemene Bouwwerken bevindt zich op het adres: Kellensstraat 2 3700 Riksingen (Tongeren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 277,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in K.K. Algemene Bouwwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.K. Algemene Bouwwerken is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.K. Algemene Bouwwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.K. Algemene Bouwwerken, openstaande posities, locatie van K.K. Algemene Bouwwerken op de kaart.

K.K. Algemene Bouwwerken is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.K. Algemene Bouwwerken, company assigned to the tax number BE05029235839. The company K.K. Algemene Bouwwerken is located at the address: Kellensstraat 2 3700 Riksingen (Tongeren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 277,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - House building. Products created in K.K. Algemene Bouwwerken were not found.
The main activity of K.K. Algemene Bouwwerken is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of K.K. Algemene Bouwwerken is not available. You also can look at reviews of K.K. Algemene Bouwwerken, open positions, location of K.K. Algemene Bouwwerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.K. Algemene Bouwwerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.K. Algemene Bouwwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.K. Algemene Bouwwerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.K. Algemene Bouwwerken, employees, financial statistics.