HET TEGELHUISJE

Contactgegevens HET TEGELHUISJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET TEGELHUISJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET TEGELHUISJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASDIJK 1; 3640; KINROOI, België

Telefoon (phone): 89567826 (+32-89567826) 89567826 (+32-89567826)

Fax (fax): +32 (53) 743-39-95 +32 (53) 743-39-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET TEGELHUISJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET TEGELHUISJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET TEGELHUISJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET TEGELHUISJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET TEGELHUISJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET TEGELHUISJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET TEGELHUISJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET TEGELHUISJE
Products information HET TEGELHUISJE

BTW identificatienummer (tax): BE08855224609
Ondernemingsnummer: 3398040771
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type de Cuisine: Tavernes,Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET TEGELHUISJE
(Get full report from official database of BE for HET TEGELHUISJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET TEGELHUISJE
Addition kinds of activities for HET TEGELHUISJE

2514. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
027999. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
20110000. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
28330104. Mercuryverbindingen, geneesmiddelen | Mercury compounds, medicinal
29510203. Beton, asfalt (niet van raffinaderijen) | Concrete, asphaltic (not from refineries)
30520202. Tuinslang, plastic | Garden hose, plastic
36450100. Lamp en lichte tinten | Lamp and light shades
73710202. Computer software schrijvers, freelance | Computer software writers, freelance
87420103. Industriële hygiëne consultant | Industrial hygiene consultant

Werken bij HET TEGELHUISJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET TEGELHUISJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET TEGELHUISJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET TEGELHUISJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: TECHNICAS

    Type: Vaste Job

    TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van HET TEGELHUISJE in sociale netwerken
Look for responds of HET TEGELHUISJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET TEGELHUISJE. Laat een reactie achter voor HET TEGELHUISJE. HET TEGELHUISJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET TEGELHUISJE. Leave a respond for HET TEGELHUISJE. HET TEGELHUISJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET TEGELHUISJE op de google maps. Adres en contacten HET TEGELHUISJE
Location of HET TEGELHUISJE on the google maps. Address and contacts of HET TEGELHUISJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HET TEGELHUISJE HET TEGELHUISJE: Kartal BVBA | B. CLAEYS | La Taverne SA | Latchoumy V | BRUGHMANS-CALLICO

Other related companies as HET TEGELHUISJE: Kartal BVBA | B. CLAEYS | La Taverne SA | Latchoumy V | BRUGHMANS-CALLICO

HET TEGELHUISJE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET TEGELHUISJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08855224609. Het bedrijf HET TEGELHUISJE bevindt zich op het adres: MAASDIJK 1; 3640; KINROOI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes,Fran?aise..
De hoofdactiviteit van HET TEGELHUISJE is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET TEGELHUISJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET TEGELHUISJE, openstaande posities, locatie van HET TEGELHUISJE op de kaart.

HET TEGELHUISJE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET TEGELHUISJE, company assigned to the tax number BE08855224609. The company HET TEGELHUISJE is located at the address: MAASDIJK 1; 3640; KINROOI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes,Fran?aise..
The main activity of HET TEGELHUISJE is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HET TEGELHUISJE is not available. You also can look at reviews of HET TEGELHUISJE, open positions, location of HET TEGELHUISJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET TEGELHUISJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET TEGELHUISJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET TEGELHUISJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET TEGELHUISJE, employees, financial statistics.