HET GENOT OP DEN BERG

Contactgegevens HET GENOT OP DEN BERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET GENOT OP DEN BERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET GENOT OP DEN BERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOVENSTRAAT 4; 9680; MAARKEDAL, België

Telefoon (phone): 55303556 (+32-55303556) 55303556 (+32-55303556)

Fax (fax): +32 (86) 781-40-84 +32 (86) 781-40-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET GENOT OP DEN BERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET GENOT OP DEN BERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET GENOT OP DEN BERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET GENOT OP DEN BERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET GENOT OP DEN BERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET GENOT OP DEN BERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET GENOT OP DEN BERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET GENOT OP DEN BERG
Products information HET GENOT OP DEN BERG

BTW identificatienummer (tax): BE06373138427
Ondernemingsnummer: 1402648925
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 527,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET GENOT OP DEN BERG
(Get full report from official database of BE for HET GENOT OP DEN BERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET GENOT OP DEN BERG
Addition kinds of activities for HET GENOT OP DEN BERG

5712. Meubelwinkels | Furniture stores
208399. Malt, nec | Malt, nec
17319903. Algemeen elektrisch aannemer | General electrical contractor
28690507. Vanilline, synthetisch | Vanillin, synthetic
34440512. Vaten, plaatwerk | Vats, sheet metal
51229902. Druggists 'sundries, nec | Druggists' sundries, nec

Werken bij HET GENOT OP DEN BERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET GENOT OP DEN BERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET GENOT OP DEN BERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET GENOT OP DEN BERG. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

    Type: Vaste Job

    De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

  • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • STUDIECOACHES (regio OUDENAARDE-RONSE-BRAKEL/OOST-VLAANDEREN) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: ORB2018.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van HET GENOT OP DEN BERG in sociale netwerken
Look for responds of HET GENOT OP DEN BERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET GENOT OP DEN BERG. Laat een reactie achter voor HET GENOT OP DEN BERG. HET GENOT OP DEN BERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET GENOT OP DEN BERG. Leave a respond for HET GENOT OP DEN BERG. HET GENOT OP DEN BERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET GENOT OP DEN BERG op de google maps. Adres en contacten HET GENOT OP DEN BERG
Location of HET GENOT OP DEN BERG on the google maps. Address and contacts of HET GENOT OP DEN BERG

Andere gerelateerde bedrijven als come HET GENOT OP DEN BERG HET GENOT OP DEN BERG: MARIA HENDRIKX | DE BRUYCKER | GARAGE CRUCIFIX | AMFORA COMPUTERSYSTEMEN | La Licorne de Jade

Other related companies as HET GENOT OP DEN BERG: MARIA HENDRIKX | DE BRUYCKER | GARAGE CRUCIFIX | AMFORA COMPUTERSYSTEMEN | La Licorne de Jade

HET GENOT OP DEN BERG is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET GENOT OP DEN BERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06373138427. Het bedrijf HET GENOT OP DEN BERG bevindt zich op het adres: BOVENSTRAAT 4; 9680; MAARKEDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 527,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van HET GENOT OP DEN BERG is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET GENOT OP DEN BERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET GENOT OP DEN BERG, openstaande posities, locatie van HET GENOT OP DEN BERG op de kaart.

HET GENOT OP DEN BERG is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET GENOT OP DEN BERG, company assigned to the tax number BE06373138427. The company HET GENOT OP DEN BERG is located at the address: BOVENSTRAAT 4; 9680; MAARKEDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 527,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of HET GENOT OP DEN BERG is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HET GENOT OP DEN BERG is not available. You also can look at reviews of HET GENOT OP DEN BERG, open positions, location of HET GENOT OP DEN BERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET GENOT OP DEN BERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET GENOT OP DEN BERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET GENOT OP DEN BERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET GENOT OP DEN BERG, employees, financial statistics.