GELATERIA GOLOSIA

Contactgegevens GELATERIA GOLOSIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GELATERIA GOLOSIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GELATERIA GOLOSIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DE L?YSER 9; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71700190 (+32-71700190) 71700190 (+32-71700190)

Fax (fax): +32 (59) 442-98-56 +32 (59) 442-98-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GELATERIA GOLOSIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GELATERIA GOLOSIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GELATERIA GOLOSIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GELATERIA GOLOSIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GELATERIA GOLOSIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GELATERIA GOLOSIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GELATERIA GOLOSIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GELATERIA GOLOSIA
Products information GELATERIA GOLOSIA

BTW identificatienummer (tax): BE04308532714
Ondernemingsnummer: 2197784423
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 388,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars,Tearooms,Glacier.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GELATERIA GOLOSIA
(Get full report from official database of BE for GELATERIA GOLOSIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GELATERIA GOLOSIA
Addition kinds of activities for GELATERIA GOLOSIA

305203. Rubber belting | Rubber belting
349501. Precisieveren | Precision springs
17619901. Architectonisch plaatwerk | Architectural sheet metal work
23999907. Zuigelingen | Infant carriers
33249902. Commerciële investeringen gietstukken, ferro | Commercial investment castings, ferrous
51499901. Ontbijtgranen | Breakfast cereals

Werken bij GELATERIA GOLOSIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GELATERIA GOLOSIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GELATERIA GOLOSIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GELATERIA GOLOSIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van GELATERIA GOLOSIA in sociale netwerken
Look for responds of GELATERIA GOLOSIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GELATERIA GOLOSIA. Laat een reactie achter voor GELATERIA GOLOSIA. GELATERIA GOLOSIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GELATERIA GOLOSIA. Leave a respond for GELATERIA GOLOSIA. GELATERIA GOLOSIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GELATERIA GOLOSIA op de google maps. Adres en contacten GELATERIA GOLOSIA
Location of GELATERIA GOLOSIA on the google maps. Address and contacts of GELATERIA GOLOSIA

Andere gerelateerde bedrijven als come GELATERIA GOLOSIA GELATERIA GOLOSIA: DRINKHAL GEENEN | FA. DE COSTER | C.V. Import NV | HENNES & MAURITZ ( H&M) | T.C. TROIS CH?NES

Other related companies as GELATERIA GOLOSIA: DRINKHAL GEENEN | FA. DE COSTER | C.V. Import NV | HENNES & MAURITZ ( H&M) | T.C. TROIS CH?NES

GELATERIA GOLOSIA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GELATERIA GOLOSIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04308532714. Het bedrijf GELATERIA GOLOSIA bevindt zich op het adres: BOULEVARD DE L?YSER 9; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 388,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars,Tearooms,Glacier..
De hoofdactiviteit van GELATERIA GOLOSIA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GELATERIA GOLOSIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GELATERIA GOLOSIA, openstaande posities, locatie van GELATERIA GOLOSIA op de kaart.

GELATERIA GOLOSIA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GELATERIA GOLOSIA, company assigned to the tax number BE04308532714. The company GELATERIA GOLOSIA is located at the address: BOULEVARD DE L?YSER 9; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 388,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars,Tearooms,Glacier..
The main activity of GELATERIA GOLOSIA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GELATERIA GOLOSIA is not available. You also can look at reviews of GELATERIA GOLOSIA, open positions, location of GELATERIA GOLOSIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GELATERIA GOLOSIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GELATERIA GOLOSIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GELATERIA GOLOSIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GELATERIA GOLOSIA, employees, financial statistics.