GASTHOF HALIFAX

Contactgegevens GASTHOF HALIFAX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GASTHOF HALIFAX: address, phone, fax, email, website, opening hours

GASTHOF HALIFAX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EMIEL CLAUSLAAN 143; 9800; ASTENE, België

Telefoon (phone): 92823102 (+32-92823102) 92823102 (+32-92823102)

Fax (fax): +32 (10) 146-18-99 +32 (10) 146-18-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GASTHOF HALIFAX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GASTHOF HALIFAX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GASTHOF HALIFAX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GASTHOF HALIFAX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GASTHOF HALIFAX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GASTHOF HALIFAX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GASTHOF HALIFAX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GASTHOF HALIFAX
Products information GASTHOF HALIFAX

BTW identificatienummer (tax): BE08713500976
Ondernemingsnummer: 3990203857
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 407,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Belgische keuken,Franse keuken .^^Franse keuken,Belgische keuken .^^Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Belge,Fran?aise,Grillades & Barbecue. Types de Repas: D?ner,Menus. Aménagements & Services: Cave à Vin,Zones Non Fumeurs,Feu Ouvert,Jardin,Parking,Salles de fêtes,Assortiment de Cigares de Marque,Terrasse,Bar. Cadre & Atmosphère: Romantique,Sympathique,Brasserie. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Steackhouse,Possibilité d?Apporter son Propre Vin,Chiens Admis,Service au Bar. Tenue Conseillée: Décontractée.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GASTHOF HALIFAX
(Get full report from official database of BE for GASTHOF HALIFAX)

Aanvulling soorten activiteiten voor GASTHOF HALIFAX
Addition kinds of activities for GASTHOF HALIFAX

286904. brandstoffen | Fuels
14990104. Gem stenen (natuurlijk) mijnbouw, nec | Gem stones (natural) mining, nec
22110611. Bekleding stoffen, katoen | Upholstery fabrics, cotton
31519902. Handschoenen, leer: werk | Gloves, leather: work
34430206. Koeltorens, metalen plaat | Cooling towers, metal plate
35920100. Valves | Valves
55510200. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
73839904. Nieuwsberichten voor kranten en tijdschriften | News reporting services for newspapers and periodicals
76940202. Herbouw van motoren, behalve auto's | Rebuilding motors, except automotive

Werken bij GASTHOF HALIFAX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GASTHOF HALIFAX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GASTHOF HALIFAX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GASTHOF HALIFAX. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een monteur voor de detailafwerking van de bus. Voorbeelden van enkele taken zijn: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclame bakje enz...

  • frituurmedewerker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de functie als Frituurmedewerker zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Bakken. Bestellingen inpakken. Tafels afruimen. Opkuis en afwas.

  • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

  • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Roeselare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van GASTHOF HALIFAX in sociale netwerken
Look for responds of GASTHOF HALIFAX in social networks

Lees alle opmerkingen voor GASTHOF HALIFAX. Laat een reactie achter voor GASTHOF HALIFAX. GASTHOF HALIFAX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GASTHOF HALIFAX. Leave a respond for GASTHOF HALIFAX. GASTHOF HALIFAX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GASTHOF HALIFAX op de google maps. Adres en contacten GASTHOF HALIFAX
Location of GASTHOF HALIFAX on the google maps. Address and contacts of GASTHOF HALIFAX

Andere gerelateerde bedrijven als come GASTHOF HALIFAX GASTHOF HALIFAX: MAISON DE LA PRESSE | Heymbosch (Librairie) | D. DE DUVE | Holliday International Chemicals SA | ANIJS

Other related companies as GASTHOF HALIFAX: MAISON DE LA PRESSE | Heymbosch (Librairie) | D. DE DUVE | Holliday International Chemicals SA | ANIJS

GASTHOF HALIFAX is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GASTHOF HALIFAX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08713500976. Het bedrijf GASTHOF HALIFAX bevindt zich op het adres: EMIEL CLAUSLAAN 143; 9800; ASTENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 407,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Belgische keuken,Franse keuken .^^Franse keuken,Belgische keuken .^^Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Belge,Fran?aise,Grillades & Barbecue. Types de Repas: D?ner,Menus. Aménagements & Services: Cave à Vin,Zones Non Fumeurs,Feu Ouvert,Jardin,Parking,Salles de fêtes,Assortiment de Cigares de Marque,Terrasse,Bar. Cadre & Atmosphère: Romantique,Sympathique,Brasserie. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Steackhouse,Possibilité d?Apporter son Propre Vin,Chiens Admis,Service au Bar. Tenue Conseillée: Décontractée..
De hoofdactiviteit van GASTHOF HALIFAX is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GASTHOF HALIFAX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GASTHOF HALIFAX, openstaande posities, locatie van GASTHOF HALIFAX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GASTHOF HALIFAX is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GASTHOF HALIFAX, company assigned to the tax number BE08713500976. The company GASTHOF HALIFAX is located at the address: EMIEL CLAUSLAAN 143; 9800; ASTENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 407,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Belgische keuken,Franse keuken .^^Franse keuken,Belgische keuken .^^Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Belge,Fran?aise,Grillades & Barbecue. Types de Repas: D?ner,Menus. Aménagements & Services: Cave à Vin,Zones Non Fumeurs,Feu Ouvert,Jardin,Parking,Salles de fêtes,Assortiment de Cigares de Marque,Terrasse,Bar. Cadre & Atmosphère: Romantique,Sympathique,Brasserie. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Steackhouse,Possibilité d?Apporter son Propre Vin,Chiens Admis,Service au Bar. Tenue Conseillée: Décontractée..
The main activity of GASTHOF HALIFAX is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GASTHOF HALIFAX is not available. You also can look at reviews of GASTHOF HALIFAX, open positions, location of GASTHOF HALIFAX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GASTHOF HALIFAX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GASTHOF HALIFAX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GASTHOF HALIFAX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GASTHOF HALIFAX, employees, financial statistics.