Viesion Passive SA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Viesion Passive SA
Private companiesTobacco Products • Viesion Passive SA

Contactgegevens Viesion Passive SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Viesion Passive SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Viesion Passive SA

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Rue de la Fontaine 17 5022 Cognelée (Namur), België

Telefoon (phone): +32 (60) 270-23-21 +32 (60) 270-23-21

Fax (fax): +32 (61) 684-72-26 +32 (61) 684-72-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Viesion Passive SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Viesion Passive SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Viesion Passive SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Viesion Passive SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Viesion Passive SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Viesion Passive SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Viesion Passive SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Viesion Passive SA
Products information Viesion Passive SA

BTW identificatienummer (tax): BE05935058593
Ondernemingsnummer: 8273773193
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Viesion Passive SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Viesion Passive SA
(Get full report from official database of BE for Viesion Passive SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Viesion Passive SA
Addition kinds of activities for Viesion Passive SA

516911. Industriële zouten en poetsmiddelen | Industrial salts and polishes
22820000. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
23990501. Hand haakwerk, behalve hoeden | Hand crocheted ware, except hats
50120307. Aanhangwagens voor personenauto's | Trailers for passenger vehicles
70110402. Motor Inn | Motor inn

Werken bij Viesion Passive SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Viesion Passive SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Viesion Passive SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Viesion Passive SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Schrijnwerker Plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen van gevelbekleding

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoals iedere morgen stap je goedgemutst met het goede been uit bed. Je weet immers dat het weer een drukke dag wordt, maar dat jij deze zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Maar eerst een goede kop koffie en rustig wakker worden. Na een stevig ontbijt ben je er helemaal klaar voor. Je springt in je bedrijfswagen en vertrekt naar je eerste klant van die dag. Je weet immers naar waar je moet, want de planning kreeg je al door via je laptop van de dispatcher. Niemand is onmisbaar zeggen ze soms, behalve jij dan, want als onderhoudstechnieker ben jij het die de boel gesmeerd doet lopen. Jij en jouw machines, dat is gewoon de perfecte combinatie. Tijdens jouw opleiding sloeg de vonk al over. Je wist meteen: “dit is voor het leven”. De liefde werd alleen maar groter tijdens jouw eerste ervaring. Geen enkele machine heeft immers nog geheimen voor jou. Rode lampen, oververhitting, piepende veringen, lekkende olie … jij weet steeds de juiste oplossing te vinden. Geen enkele dag is voor jou dezelfde. Naast het preventief en curatief onderhoud help je hier en daar ook mee met de montage van nieuwe machines. Hiervoor kun je al jouw skills gebruiken: lassen, elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, … Kortom een job waarbij je je dag in dag uit kan blijven ontwikkelen en waar je elke dag nog nieuwe dingen bijleert. De droom van iedere technieker toch?

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MARETOURS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

  • Lijn operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Viesion Passive SA in sociale netwerken
Look for responds of Viesion Passive SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Viesion Passive SA. Laat een reactie achter voor Viesion Passive SA. Viesion Passive SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Viesion Passive SA. Leave a respond for Viesion Passive SA. Viesion Passive SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Viesion Passive SA op de google maps. Adres en contacten Viesion Passive SA
Location of Viesion Passive SA on the google maps. Address and contacts of Viesion Passive SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Viesion Passive SA Viesion Passive SA: ESSO | Faber Vins SPRL | VRIJE BASISSCHOOL | TVP | Tribal Arts

Other related companies as Viesion Passive SA: ESSO | Faber Vins SPRL | VRIJE BASISSCHOOL | TVP | Tribal Arts

Viesion Passive SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is Viesion Passive SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05935058593. Het bedrijf Viesion Passive SA bevindt zich op het adres: Rue de la Fontaine 17 5022 Cognelée (Namur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 233,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Viesion Passive SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Viesion Passive SA is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Viesion Passive SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Viesion Passive SA, openstaande posities, locatie van Viesion Passive SA op de kaart.

Viesion Passive SA is a company, that was registered 1993 in Namur region, Belgium. Full name of company is Viesion Passive SA, company assigned to the tax number BE05935058593. The company Viesion Passive SA is located at the address: Rue de la Fontaine 17 5022 Cognelée (Namur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 233,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - House building. Products created in Viesion Passive SA were not found.
The main activity of Viesion Passive SA is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Viesion Passive SA is not available. You also can look at reviews of Viesion Passive SA, open positions, location of Viesion Passive SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Viesion Passive SA, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Viesion Passive SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Viesion Passive SA, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Viesion Passive SA, employees, financial statistics.