COMME CHEZ JIMMY

Contactgegevens COMME CHEZ JIMMY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMME CHEZ JIMMY: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMME CHEZ JIMMY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DU NORD 19; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81748334 (+32-81748334) 81748334 (+32-81748334)

Fax (fax): +32 (55) 372-75-49 +32 (55) 372-75-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMME CHEZ JIMMY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMME CHEZ JIMMY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMME CHEZ JIMMY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMME CHEZ JIMMY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMME CHEZ JIMMY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMME CHEZ JIMMY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMME CHEZ JIMMY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMME CHEZ JIMMY
Products information COMME CHEZ JIMMY

BTW identificatienummer (tax): BE08014221191
Ondernemingsnummer: 2691070556
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMME CHEZ JIMMY
(Get full report from official database of BE for COMME CHEZ JIMMY)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMME CHEZ JIMMY
Addition kinds of activities for COMME CHEZ JIMMY

3144. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
518200. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
29529903. Schede, asfalt verzadigd | Sheathing, asphalt saturated
32290702. Schoorstenen, lamp: geperst of geblazen glas | Chimneys, lamp: pressed or blown glass
32950208. Grafiet, natuurlijk: gemalen, verpulver, geraffineerd of gemengd | Graphite, natural: ground, pulverized, refined, or blended

Werken bij COMME CHEZ JIMMY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMME CHEZ JIMMY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMME CHEZ JIMMY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMME CHEZ JIMMY. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in de opslagplaats. Verder zorg je ervoor dat de goederen klaar staan voor distributie alsook voor de orde/netheid en algemeen onderhoud van het magazijn.

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

Zoek naar antwoorden van COMME CHEZ JIMMY in sociale netwerken
Look for responds of COMME CHEZ JIMMY in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMME CHEZ JIMMY. Laat een reactie achter voor COMME CHEZ JIMMY. COMME CHEZ JIMMY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMME CHEZ JIMMY. Leave a respond for COMME CHEZ JIMMY. COMME CHEZ JIMMY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMME CHEZ JIMMY op de google maps. Adres en contacten COMME CHEZ JIMMY
Location of COMME CHEZ JIMMY on the google maps. Address and contacts of COMME CHEZ JIMMY

Andere gerelateerde bedrijven als come COMME CHEZ JIMMY COMME CHEZ JIMMY: HENDRIK FRANS | DLV FARFISA SPRL | Timmers J-P | Moyaert R | INFACCO

Other related companies as COMME CHEZ JIMMY: HENDRIK FRANS | DLV FARFISA SPRL | Timmers J-P | Moyaert R | INFACCO

COMME CHEZ JIMMY is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMME CHEZ JIMMY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08014221191. Het bedrijf COMME CHEZ JIMMY bevindt zich op het adres: BOULEVARD DU NORD 19; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van COMME CHEZ JIMMY is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMME CHEZ JIMMY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMME CHEZ JIMMY, openstaande posities, locatie van COMME CHEZ JIMMY op de kaart.

COMME CHEZ JIMMY is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMME CHEZ JIMMY, company assigned to the tax number BE08014221191. The company COMME CHEZ JIMMY is located at the address: BOULEVARD DU NORD 19; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of COMME CHEZ JIMMY is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COMME CHEZ JIMMY is not available. You also can look at reviews of COMME CHEZ JIMMY, open positions, location of COMME CHEZ JIMMY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMME CHEZ JIMMY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMME CHEZ JIMMY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMME CHEZ JIMMY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMME CHEZ JIMMY, employees, financial statistics.