CHEZ DONATO

Contactgegevens CHEZ DONATO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEZ DONATO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEZ DONATO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD EMILE DE LAVELEYE 165; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43421953 (+32-43421953) 43421953 (+32-43421953)

Fax (fax): +32 (71) 558-77-64 +32 (71) 558-77-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEZ DONATO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEZ DONATO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEZ DONATO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEZ DONATO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEZ DONATO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEZ DONATO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEZ DONATO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEZ DONATO
Products information CHEZ DONATO

BTW identificatienummer (tax): BE05838104248
Ondernemingsnummer: 6707946777
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEZ DONATO
(Get full report from official database of BE for CHEZ DONATO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEZ DONATO
Addition kinds of activities for CHEZ DONATO

5311. Warenhuizen | Department stores
842202. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens
20510104. Brood, bruin; | Bread, brown; boston and other (canned)
26720110. Vervoer papier, goud of zilver: van aangekochte materialen | Transfer paper, gold or silver: from purchased materials
32290102. Barware | Barware
35230118. Zwadvormers | Windrowers
38420302. Implantaten, chirurgisch | Implants, surgical
50650202. Elektronische buizen: ontvangen en verzenden of industriële | Electronic tubes: receiving and transmitting, or industrial
67330101. Beheerder van particuliere boedels, niet-opererende | Administrator of private estates, nonoperating

Werken bij CHEZ DONATO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEZ DONATO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEZ DONATO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEZ DONATO. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • Student Animator (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een bedrijf actief in de event sector met als core business verhuur van springkastelen en attracties, decoraties, airbrush en animaties alsook hostesses en hosts. Voor uitbreiding van hun bestaande team en voor hun opdrachten zijn ze op zoek naar studenten (m/v) die op frequente basis op zoek zijn naar een bijverdienste. Je profiel ·         Communicatief, representatief en flexibel. ·         Talenkennis: Nederlands, Frans en eventueel Duits ·         Teamplayer ·         Rijbewijs B is een pluspunt aangezien je je moet kunnen verplaatsen naar Hoeselt, Genk, Hasselt... Afhankelijk van waar het evenement plaats vindt.

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

  • Kassier / Kassierster Delhaize (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: LAEREMANS EN CIE

    Type: Flexijob

    Flexijobber of student voor kassawerk. Iedere maandag van 13u tot 19u en eventueel enkele uren extra op andere dagen in de week.

Zoek naar antwoorden van CHEZ DONATO in sociale netwerken
Look for responds of CHEZ DONATO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEZ DONATO. Laat een reactie achter voor CHEZ DONATO. CHEZ DONATO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEZ DONATO. Leave a respond for CHEZ DONATO. CHEZ DONATO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEZ DONATO op de google maps. Adres en contacten CHEZ DONATO
Location of CHEZ DONATO on the google maps. Address and contacts of CHEZ DONATO

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEZ DONATO CHEZ DONATO: NATURAL BEAUTY | BAKKERIJ PEETERS H. | LE BOUCHE ? L?OREILLE | VRIJE BASISSCHOOL | PEDICURE MARIE-PAULE

Other related companies as CHEZ DONATO: NATURAL BEAUTY | BAKKERIJ PEETERS H. | LE BOUCHE ? L?OREILLE | VRIJE BASISSCHOOL | PEDICURE MARIE-PAULE

CHEZ DONATO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEZ DONATO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05838104248. Het bedrijf CHEZ DONATO bevindt zich op het adres: BLD EMILE DE LAVELEYE 165; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 693,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms..
De hoofdactiviteit van CHEZ DONATO is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEZ DONATO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEZ DONATO, openstaande posities, locatie van CHEZ DONATO op de kaart.

CHEZ DONATO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEZ DONATO, company assigned to the tax number BE05838104248. The company CHEZ DONATO is located at the address: BLD EMILE DE LAVELEYE 165; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 693,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms..
The main activity of CHEZ DONATO is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEZ DONATO is not available. You also can look at reviews of CHEZ DONATO, open positions, location of CHEZ DONATO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEZ DONATO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEZ DONATO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEZ DONATO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEZ DONATO, employees, financial statistics.