CAF? L'APERO

Contactgegevens CAF? L'APERO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAF? L'APERO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAF? L'APERO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZOUTELAAN 3; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50627540 (+32-50627540) 50627540 (+32-50627540)

Fax (fax): +32 (16) 637-22-22 +32 (16) 637-22-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAF? L'APERO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAF? L'APERO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAF? L'APERO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAF? L'APERO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAF? L'APERO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAF? L'APERO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAF? L'APERO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAF? L'APERO
Products information CAF? L'APERO

BTW identificatienummer (tax): BE07934295654
Ondernemingsnummer: 1298278808
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAF? L'APERO
(Get full report from official database of BE for CAF? L'APERO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAF? L'APERO
Addition kinds of activities for CAF? L'APERO

274105. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
20150101. Kip, verwerkt, NSK | Chicken, processed, nsk
30690400. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
32550204. Tankblokken, glashuis: klei | Tank blocks, glasshouse: clay
32720202. Vuilnisbakken, beton | Garbage boxes, concrete
32990400. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
93110400. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government

Werken bij CAF? L'APERO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAF? L'APERO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAF? L'APERO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAF? L'APERO. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier nacht (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

 • Administratief bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

 • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

 • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

  Regio: HOEVENEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

  Regio: HOMBEEK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

 • E-commerce I Student (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Studentenjob

  The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

 • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van CAF? L'APERO in sociale netwerken
Look for responds of CAF? L'APERO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAF? L'APERO. Laat een reactie achter voor CAF? L'APERO. CAF? L'APERO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAF? L'APERO. Leave a respond for CAF? L'APERO. CAF? L'APERO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAF? L'APERO op de google maps. Adres en contacten CAF? L'APERO
Location of CAF? L'APERO on the google maps. Address and contacts of CAF? L'APERO

Andere gerelateerde bedrijven als come CAF? L'APERO CAF? L'APERO: Quensier Michel | DE BRUYCKER & ZOON | JENNES WIM & WILLY | WILLY VAN QUAETHEM | GASTON BALLON

Other related companies as CAF? L'APERO: Quensier Michel | DE BRUYCKER & ZOON | JENNES WIM & WILLY | WILLY VAN QUAETHEM | GASTON BALLON

CAF? L'APERO is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAF? L'APERO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07934295654. Het bedrijf CAF? L'APERO bevindt zich op het adres: ZOUTELAAN 3; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive..
De hoofdactiviteit van CAF? L'APERO is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAF? L'APERO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAF? L'APERO, openstaande posities, locatie van CAF? L'APERO op de kaart.

CAF? L'APERO is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAF? L'APERO, company assigned to the tax number BE07934295654. The company CAF? L'APERO is located at the address: ZOUTELAAN 3; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive..
The main activity of CAF? L'APERO is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CAF? L'APERO is not available. You also can look at reviews of CAF? L'APERO, open positions, location of CAF? L'APERO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAF? L'APERO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAF? L'APERO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAF? L'APERO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAF? L'APERO, employees, financial statistics.