CAF? DE LA GARE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • CAF? DE LA GARE
Private companiesBusiness Services • CAF? DE LA GARE

Contactgegevens CAF? DE LA GARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAF? DE LA GARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAF? DE LA GARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 95; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27627470 (+32-27627470) 27627470 (+32-27627470)

Fax (fax): +32 (60) 470-22-70 +32 (60) 470-22-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAF? DE LA GARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAF? DE LA GARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAF? DE LA GARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAF? DE LA GARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAF? DE LA GARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAF? DE LA GARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAF? DE LA GARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAF? DE LA GARE
Products information CAF? DE LA GARE

BTW identificatienummer (tax): BE05805969238
Ondernemingsnummer: 5220123291
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAF? DE LA GARE
(Get full report from official database of BE for CAF? DE LA GARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAF? DE LA GARE
Addition kinds of activities for CAF? DE LA GARE

733601. Kunstontwerp diensten | Art design services
752101. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services
22210205. Ondergoed stoffen, synthetische vezels en zijden | Underwear fabrics, manmade fiber and silk
31999900. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
32920201. Millboard, asbest | Millboard, asbestos
38279918. Prisms, optisch | Prisms, optical
51480102. Vruchten, vers | Fruits, fresh
73891802. Handgereedschap ontwerpers | Hand tool designers
91110201. Stadsbestuurderskantoor | City and town managers' office
91999900. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec

Werken bij CAF? DE LA GARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAF? DE LA GARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAF? DE LA GARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAF? DE LA GARE. Looking for open vacancies in other companies

 • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

 • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

 • Customer Service Representative (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

 • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

 • Student enquêteur (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

 • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: PARETO

  Type: Vaste Job

  Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

 • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

 • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: FRANLIS

  Type: Vaste Job

  De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

 • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

  Type: Vaste Job

  SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

 • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

 • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

 • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

Zoek naar antwoorden van CAF? DE LA GARE in sociale netwerken
Look for responds of CAF? DE LA GARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAF? DE LA GARE. Laat een reactie achter voor CAF? DE LA GARE. CAF? DE LA GARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAF? DE LA GARE. Leave a respond for CAF? DE LA GARE. CAF? DE LA GARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAF? DE LA GARE op de google maps. Adres en contacten CAF? DE LA GARE
Location of CAF? DE LA GARE on the google maps. Address and contacts of CAF? DE LA GARE

Andere gerelateerde bedrijven als come CAF? DE LA GARE CAF? DE LA GARE: MARC DISPAS | Eggen NV | MEEUS | Mouligneau A-C | EDMOND STRAGIER

Other related companies as CAF? DE LA GARE: MARC DISPAS | Eggen NV | MEEUS | Mouligneau A-C | EDMOND STRAGIER

CAF? DE LA GARE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAF? DE LA GARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05805969238. Het bedrijf CAF? DE LA GARE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 95; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van CAF? DE LA GARE is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAF? DE LA GARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAF? DE LA GARE, openstaande posities, locatie van CAF? DE LA GARE op de kaart.

CAF? DE LA GARE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAF? DE LA GARE, company assigned to the tax number BE05805969238. The company CAF? DE LA GARE is located at the address: STATIONSSTRAAT 95; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 576,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of CAF? DE LA GARE is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CAF? DE LA GARE is not available. You also can look at reviews of CAF? DE LA GARE, open positions, location of CAF? DE LA GARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAF? DE LA GARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAF? DE LA GARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAF? DE LA GARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAF? DE LA GARE, employees, financial statistics.