CAF? BRISTOL

Contactgegevens CAF? BRISTOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAF? BRISTOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAF? BRISTOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD I-PLEIN 10; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59705717 (+32-59705717) 59705717 (+32-59705717)

Fax (fax): +32 (61) 876-20-40 +32 (61) 876-20-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAF? BRISTOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAF? BRISTOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAF? BRISTOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAF? BRISTOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAF? BRISTOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAF? BRISTOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAF? BRISTOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAF? BRISTOL
Products information CAF? BRISTOL

BTW identificatienummer (tax): BE05827941894
Ondernemingsnummer: 6314361572
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type de Cuisine: Tavernes,Belge. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAF? BRISTOL
(Get full report from official database of BE for CAF? BRISTOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAF? BRISTOL
Addition kinds of activities for CAF? BRISTOL

204400. Rijstmalen | Rice milling
30110103. Auto binnenbuizen | Automobile inner tubes
31719900. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
33419906. Detinning van blikjes en schroot | Detinning of cans and scrap
50650100. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
80219901. Tandverzekeringsplan | Dental insurance plan
94410000. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs

Werken bij CAF? BRISTOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAF? BRISTOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAF? BRISTOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAF? BRISTOL. Looking for open vacancies in other companies

 • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

  Type: Vervanging brugpensioen

  Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

 • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

 • Operator 3 ploegen (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten te Genk, zijn we dringend op zoek naar operatoren voor in een 3 ploegen systeem. - Materiaal ontpakken en klaarzetten voor productie volgens FIFO - Correcte administratie aangaande productie (stilstanden, labels, etc.) - Basis onderhoud van productielijnen - De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen - De parameters van de geautomatiseerde productieapparatuur bijstellen - Volgen van veiligheids-en gezondheidsprocedures - Opslaan van goederen in het magazijn

 • Profileerder (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

 • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

 • Monteur (m/v) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Aarschot zoeken wij een monteur van aluminium schrijnwerk (maxi -ramen,erkers,veranda's enz). (M/V)

 • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student weekdagen (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

 • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: OLEON

  Type: Vaste Job

  Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

 • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

 • Jobcoach (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • KELNER (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: RAFAELO

  Type: Flexijob

  Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van CAF? BRISTOL in sociale netwerken
Look for responds of CAF? BRISTOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAF? BRISTOL. Laat een reactie achter voor CAF? BRISTOL. CAF? BRISTOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAF? BRISTOL. Leave a respond for CAF? BRISTOL. CAF? BRISTOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAF? BRISTOL op de google maps. Adres en contacten CAF? BRISTOL
Location of CAF? BRISTOL on the google maps. Address and contacts of CAF? BRISTOL

Andere gerelateerde bedrijven als come CAF? BRISTOL CAF? BRISTOL: ERIKS NV | CONTAINERPARK ZWEVEGEM | Goedertier J | Nietvelt | Alpha Marine

Other related companies as CAF? BRISTOL: ERIKS NV | CONTAINERPARK ZWEVEGEM | Goedertier J | Nietvelt | Alpha Marine

CAF? BRISTOL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAF? BRISTOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05827941894. Het bedrijf CAF? BRISTOL bevindt zich op het adres: LEOPOLD I-PLEIN 10; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes,Belge. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van CAF? BRISTOL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAF? BRISTOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAF? BRISTOL, openstaande posities, locatie van CAF? BRISTOL op de kaart.

CAF? BRISTOL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAF? BRISTOL, company assigned to the tax number BE05827941894. The company CAF? BRISTOL is located at the address: LEOPOLD I-PLEIN 10; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes,Belge. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of CAF? BRISTOL is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CAF? BRISTOL is not available. You also can look at reviews of CAF? BRISTOL, open positions, location of CAF? BRISTOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAF? BRISTOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAF? BRISTOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAF? BRISTOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAF? BRISTOL, employees, financial statistics.