CAF? A CAPELLA

Contactgegevens CAF? A CAPELLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAF? A CAPELLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAF? A CAPELLA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GODSHUIZENLAAN 33; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92337776 (+32-92337776) 92337776 (+32-92337776)

Fax (fax): +32 (53) 199-24-45 +32 (53) 199-24-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAF? A CAPELLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAF? A CAPELLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAF? A CAPELLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAF? A CAPELLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAF? A CAPELLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAF? A CAPELLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAF? A CAPELLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAF? A CAPELLA
Products information CAF? A CAPELLA

BTW identificatienummer (tax): BE01169738769
Ondernemingsnummer: 8335845947
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAF? A CAPELLA
(Get full report from official database of BE for CAF? A CAPELLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAF? A CAPELLA
Addition kinds of activities for CAF? A CAPELLA

141101. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
28790101. Arsenaten, arsenieten (geformuleerd) | Arsenates, arsenites (formulated)
32699900. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
33169903. Blad, staal, koudgewalst, nv: van warmgewalst gekocht | Sheet, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled
50430200. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
51430000. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
61590203. Financiële leasing van machines en uitrusting | Machinery and equipment finance leasing
73899930. Marine reporting | Marine reporting
79910202. Slankende salon | Slenderizing salon

Werken bij CAF? A CAPELLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAF? A CAPELLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAF? A CAPELLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAF? A CAPELLA. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior Calculator Staalbouw (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als junior calculator ben je mede verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie voor de opmaak van offertes voor staalbouwprojecten. Calculeren, kostprijzen bepalen, offertes opstellen en creatief zoeken naar oplossingen maken deel uit van je takenpakket. Wat ga je doen? - Verzamelen van informatie voor opmaak van offertes - Opvragen prijzen en offertes aan derden - Opstellen conceptoffertes - Voorleggen conceptofferte aan hoofd van de calculatie - Aandragen van (innovatieve) ideeën - Deelname aan Kick-off meeting & afdelingsoverleg

 • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

 • Monteur (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

 • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

 • Operator 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

 • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: PWA/DCO

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

 • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: MANPOWER NV

  Type: Studentenjob

  Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

 • System engineer (MARQUAIN)

  Regio: MARQUAIN

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

 • Zelfstandig kantoorhouder voor een kantoor in regio Dijleland (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied. Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na. Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen. Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep. Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

Zoek naar antwoorden van CAF? A CAPELLA in sociale netwerken
Look for responds of CAF? A CAPELLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAF? A CAPELLA. Laat een reactie achter voor CAF? A CAPELLA. CAF? A CAPELLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAF? A CAPELLA. Leave a respond for CAF? A CAPELLA. CAF? A CAPELLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAF? A CAPELLA op de google maps. Adres en contacten CAF? A CAPELLA
Location of CAF? A CAPELLA on the google maps. Address and contacts of CAF? A CAPELLA

Andere gerelateerde bedrijven als come CAF? A CAPELLA CAF? A CAPELLA: BBL | Florentine (La) | Lefere A | Volkssterrenwacht Mira | Compagine Fonciere du Quartier Louise SA

Other related companies as CAF? A CAPELLA: BBL | Florentine (La) | Lefere A | Volkssterrenwacht Mira | Compagine Fonciere du Quartier Louise SA

CAF? A CAPELLA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAF? A CAPELLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01169738769. Het bedrijf CAF? A CAPELLA bevindt zich op het adres: GODSHUIZENLAAN 33; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van CAF? A CAPELLA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAF? A CAPELLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAF? A CAPELLA, openstaande posities, locatie van CAF? A CAPELLA op de kaart.

CAF? A CAPELLA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAF? A CAPELLA, company assigned to the tax number BE01169738769. The company CAF? A CAPELLA is located at the address: GODSHUIZENLAAN 33; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of CAF? A CAPELLA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CAF? A CAPELLA is not available. You also can look at reviews of CAF? A CAPELLA, open positions, location of CAF? A CAPELLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAF? A CAPELLA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAF? A CAPELLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAF? A CAPELLA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAF? A CAPELLA, employees, financial statistics.