CAFE DES ARTS

Contactgegevens CAFE DES ARTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAFE DES ARTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAFE DES ARTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKRIJKLEI 40; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 032330341^^032331809 032330341^^032331809

Fax (fax): +32 (59) 967-10-92 +32 (59) 967-10-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAFE DES ARTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAFE DES ARTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAFE DES ARTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAFE DES ARTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAFE DES ARTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAFE DES ARTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAFE DES ARTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAFE DES ARTS
Products information CAFE DES ARTS

BTW identificatienummer (tax): BE02029144287
Ondernemingsnummer: 1971740722
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 813,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in CAFE DES ARTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAFE DES ARTS
(Get full report from official database of BE for CAFE DES ARTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAFE DES ARTS
Addition kinds of activities for CAFE DES ARTS

202399. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
365199. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
36430101. Huidige kranen, bevestigingsplug en schroefbehuizing | Current taps, attachment plug and screw shell types
39999909. Dock apparatuur en benodigdheden, industriële | Dock equipment and supplies, industrial
50850603. Messen, industrieel | Knives, industrial
57190110. Barbecuegrills | Barbeque grills
59929901. Bloemen, vers | Flowers, fresh
72619903. Begrafenishuis | Funeral home
83519904. Kleuterschool | Nursery school

Werken bij CAFE DES ARTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAFE DES ARTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAFE DES ARTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAFE DES ARTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

 • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

 • Huishoudhulp Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Adecco Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Studentenjob

  Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

 • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

 • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

 • Accountmanager werving & selectie (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

 • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

  Type: Vaste Job

  Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

 • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

 • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van CAFE DES ARTS in sociale netwerken
Look for responds of CAFE DES ARTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAFE DES ARTS. Laat een reactie achter voor CAFE DES ARTS. CAFE DES ARTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAFE DES ARTS. Leave a respond for CAFE DES ARTS. CAFE DES ARTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAFE DES ARTS op de google maps. Adres en contacten CAFE DES ARTS
Location of CAFE DES ARTS on the google maps. Address and contacts of CAFE DES ARTS

Andere gerelateerde bedrijven als come CAFE DES ARTS CAFE DES ARTS: FLSOCIETE CENTRALE D'APPROVISIONNEMENT EN PRODUITS REGIONAUX SA | FORTIS | Mewaf International NV | GUY VANKERCKHOVE | Spea

Other related companies as CAFE DES ARTS: FLSOCIETE CENTRALE D'APPROVISIONNEMENT EN PRODUITS REGIONAUX SA | FORTIS | Mewaf International NV | GUY VANKERCKHOVE | Spea

CAFE DES ARTS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAFE DES ARTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02029144287. Het bedrijf CAFE DES ARTS bevindt zich op het adres: FRANKRIJKLEI 40; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 813,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in CAFE DES ARTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAFE DES ARTS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAFE DES ARTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAFE DES ARTS, openstaande posities, locatie van CAFE DES ARTS op de kaart.

CAFE DES ARTS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAFE DES ARTS, company assigned to the tax number BE02029144287. The company CAFE DES ARTS is located at the address: FRANKRIJKLEI 40; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 813,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. Products created in CAFE DES ARTS were not found.
The main activity of CAFE DES ARTS is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CAFE DES ARTS is not available. You also can look at reviews of CAFE DES ARTS, open positions, location of CAFE DES ARTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAFE DES ARTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAFE DES ARTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAFE DES ARTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAFE DES ARTS, employees, financial statistics.