BYBLOS

Contactgegevens BYBLOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BYBLOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BYBLOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 45; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56200144 (+32-56200144) 56200144 (+32-56200144)

Fax (fax): +32 (71) 854-18-95 +32 (71) 854-18-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BYBLOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BYBLOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BYBLOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BYBLOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BYBLOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BYBLOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BYBLOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BYBLOS
Products information BYBLOS

BTW identificatienummer (tax): BE05239898681
Ondernemingsnummer: 3242309570
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BYBLOS
(Get full report from official database of BE for BYBLOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BYBLOS
Addition kinds of activities for BYBLOS

22110808. Nainsook, katoen | Nainsook, cotton
39491300. Team sportuitrusting | Team sports equipment
50850401. Bevestigingen, industrieel: moeren, bouten, schroeven, enz. | Fasteners, industrial: nuts, bolts, screws, etc.
62110000. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
72999907. Kussenservice | Pillow rental service

Werken bij BYBLOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BYBLOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BYBLOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BYBLOS. Looking for open vacancies in other companies

 • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

 • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

 • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

 • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

 • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

 • Studierelevante bijbaan IT - regio Waregem (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je staat binnen bedrijf in voor het implementeren van maintenance KPI's in PowerBI. Concreet doe je dit door volgende taken: Definiëren van de data sets uit verschillende systemen. Aanmaken van de rapporten in PowerBI Samen overleggen met onderhoud en/of productie om de nodige data aan te vullen of de kwaliteit te verbeteren.

 • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Vaste Job

  Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

 • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: COVAMEAT

  Type: Vaste Job

  Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

 • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

  Type: Vaste Job

  Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

 • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: ILBACO

  Type: Flexijob

  Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van BYBLOS in sociale netwerken
Look for responds of BYBLOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BYBLOS. Laat een reactie achter voor BYBLOS. BYBLOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BYBLOS. Leave a respond for BYBLOS. BYBLOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BYBLOS op de google maps. Adres en contacten BYBLOS
Location of BYBLOS on the google maps. Address and contacts of BYBLOS

Andere gerelateerde bedrijven als come BYBLOS BYBLOS: KBC | S.L.A.I.E. SOUMAGNE | Vandevelde Thomas | GRESAS S C R L | De Meyere Gerda

Other related companies as BYBLOS: KBC | S.L.A.I.E. SOUMAGNE | Vandevelde Thomas | GRESAS S C R L | De Meyere Gerda

BYBLOS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BYBLOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05239898681. Het bedrijf BYBLOS bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 45; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 602,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van BYBLOS is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BYBLOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BYBLOS, openstaande posities, locatie van BYBLOS op de kaart.

BYBLOS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BYBLOS, company assigned to the tax number BE05239898681. The company BYBLOS is located at the address: GROTE MARKT 45; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 602,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of BYBLOS is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BYBLOS is not available. You also can look at reviews of BYBLOS, open positions, location of BYBLOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BYBLOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BYBLOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BYBLOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BYBLOS, employees, financial statistics.