BUFFET DE LA GARE

Contactgegevens BUFFET DE LA GARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUFFET DE LA GARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUFFET DE LA GARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 135BA; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23530436 (+32-23530436) 23530436 (+32-23530436)

Fax (fax): +32 (86) 648-70-18 +32 (86) 648-70-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUFFET DE LA GARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUFFET DE LA GARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUFFET DE LA GARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUFFET DE LA GARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUFFET DE LA GARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUFFET DE LA GARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUFFET DE LA GARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUFFET DE LA GARE
Products information BUFFET DE LA GARE

BTW identificatienummer (tax): BE05164916992
Ondernemingsnummer: 2770721435
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUFFET DE LA GARE
(Get full report from official database of BE for BUFFET DE LA GARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUFFET DE LA GARE
Addition kinds of activities for BUFFET DE LA GARE

26790204. Gevulde platen van eierschaal, gegoten pulp: uit gekochte materialen | Egg case filler flats, molded pulp: from purchased material
28160300. Zwarte pigmenten | Black pigments
35230418. Watertroggen | Water troughs
35239902. Liften, boerderij | Elevators, farm
41110201. Streetcar operatie | Streetcar operation
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment
80420105. Visuele opleidingsspecialist optometrist | Visual training specialist optometrist

Werken bij BUFFET DE LA GARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUFFET DE LA GARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUFFET DE LA GARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUFFET DE LA GARE. Looking for open vacancies in other companies

 • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: VANDEN BORRE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

 • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

 • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ASAP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

 • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

 • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

 • Operator (WIEZE)

  Regio: WIEZE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

 • Marketing bediende (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

 • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

 • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

  Type: Vaste Job

  Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

 • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

Zoek naar antwoorden van BUFFET DE LA GARE in sociale netwerken
Look for responds of BUFFET DE LA GARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUFFET DE LA GARE. Laat een reactie achter voor BUFFET DE LA GARE. BUFFET DE LA GARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUFFET DE LA GARE. Leave a respond for BUFFET DE LA GARE. BUFFET DE LA GARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUFFET DE LA GARE op de google maps. Adres en contacten BUFFET DE LA GARE
Location of BUFFET DE LA GARE on the google maps. Address and contacts of BUFFET DE LA GARE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUFFET DE LA GARE BUFFET DE LA GARE: SHIZUOKA BANK EUROPE SA | Marexhe (Librairie) | NUSYN APPELBOOM | Certyn Kristoff | warmoes en van damme NV

Other related companies as BUFFET DE LA GARE: SHIZUOKA BANK EUROPE SA | Marexhe (Librairie) | NUSYN APPELBOOM | Certyn Kristoff | warmoes en van damme NV

BUFFET DE LA GARE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUFFET DE LA GARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05164916992. Het bedrijf BUFFET DE LA GARE bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 135BA; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 595,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van BUFFET DE LA GARE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUFFET DE LA GARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUFFET DE LA GARE, openstaande posities, locatie van BUFFET DE LA GARE op de kaart.

BUFFET DE LA GARE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUFFET DE LA GARE, company assigned to the tax number BE05164916992. The company BUFFET DE LA GARE is located at the address: RUE DE LA STATION 135BA; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 595,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of BUFFET DE LA GARE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUFFET DE LA GARE is not available. You also can look at reviews of BUFFET DE LA GARE, open positions, location of BUFFET DE LA GARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUFFET DE LA GARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUFFET DE LA GARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUFFET DE LA GARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUFFET DE LA GARE, employees, financial statistics.