BUFFALO GRILL

Contactgegevens BUFFALO GRILL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUFFALO GRILL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUFFALO GRILL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE NATIONALE 55; 6041; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71346939 (+32-71346939) 71346939 (+32-71346939)

Fax (fax): +32 (65) 794-95-74 +32 (65) 794-95-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUFFALO GRILL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUFFALO GRILL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUFFALO GRILL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUFFALO GRILL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUFFALO GRILL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUFFALO GRILL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUFFALO GRILL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUFFALO GRILL
Products information BUFFALO GRILL

BTW identificatienummer (tax): BE05999877929
Ondernemingsnummer: 8351776123
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUFFALO GRILL
(Get full report from official database of BE for BUFFALO GRILL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUFFALO GRILL
Addition kinds of activities for BUFFALO GRILL

22820204. Polyesterfilamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Polyester filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
24990203. Lasts, boot en schoen | Lasts, boot and shoe
25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
30110200. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
32979906. Retorts, grafiet | Retorts, graphite
36510105. Coin-operated phonographs, juke boxes | Coin-operated phonographs, juke boxes
51690101. Alkaline | Alkalines

Werken bij BUFFALO GRILL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUFFALO GRILL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUFFALO GRILL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUFFALO GRILL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

 • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

 • Redder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

 • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

 • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

 • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Studentenjob

  Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

 • TEKENAAR CIVIELE BOUWKUNDE (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Industrial Engineering Support

  Type: Vaste Job

  U bent verantwoordelijk voor het ontwerpen , controleren en aanpassen van 3D BIM modellen. Je maakt uitvoerings, liggings, opmeetings en as-built plannen en dokumenten van beton, bekisting en wapening. U gebruikt hiervoor Autocad 2016 , Strakon en /of Revit

 • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: COMPLEMENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

 • Winkelbediende (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: D-VERSMARKT

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van BUFFALO GRILL in sociale netwerken
Look for responds of BUFFALO GRILL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUFFALO GRILL. Laat een reactie achter voor BUFFALO GRILL. BUFFALO GRILL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUFFALO GRILL. Leave a respond for BUFFALO GRILL. BUFFALO GRILL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUFFALO GRILL op de google maps. Adres en contacten BUFFALO GRILL
Location of BUFFALO GRILL on the google maps. Address and contacts of BUFFALO GRILL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUFFALO GRILL BUFFALO GRILL: RENE DEKIMPE | Verhulst M | Kievitheide | BODE | GARAGE DE LAAT

Other related companies as BUFFALO GRILL: RENE DEKIMPE | Verhulst M | Kievitheide | BODE | GARAGE DE LAAT

BUFFALO GRILL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUFFALO GRILL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05999877929. Het bedrijf BUFFALO GRILL bevindt zich op het adres: ROUTE NATIONALE 55; 6041; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 456,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue..
De hoofdactiviteit van BUFFALO GRILL is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUFFALO GRILL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUFFALO GRILL, openstaande posities, locatie van BUFFALO GRILL op de kaart.

BUFFALO GRILL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUFFALO GRILL, company assigned to the tax number BE05999877929. The company BUFFALO GRILL is located at the address: ROUTE NATIONALE 55; 6041; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 456,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue..
The main activity of BUFFALO GRILL is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUFFALO GRILL is not available. You also can look at reviews of BUFFALO GRILL, open positions, location of BUFFALO GRILL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUFFALO GRILL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUFFALO GRILL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUFFALO GRILL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUFFALO GRILL, employees, financial statistics.