BRUSSELS CAF?

Contactgegevens BRUSSELS CAF?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUSSELS CAF?: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUSSELS CAF?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE GAND 630; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24682102 (+32-24682102) 24682102 (+32-24682102)

Fax (fax): +32 (55) 324-92-52 +32 (55) 324-92-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUSSELS CAF?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUSSELS CAF?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUSSELS CAF?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUSSELS CAF?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUSSELS CAF?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUSSELS CAF?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUSSELS CAF?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUSSELS CAF?
Products information BRUSSELS CAF?

BTW identificatienummer (tax): BE03231872558
Ondernemingsnummer: 2580108642
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUSSELS CAF?
(Get full report from official database of BE for BRUSSELS CAF?)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUSSELS CAF?
Addition kinds of activities for BRUSSELS CAF?

20990200. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
30690802. Geboortebeperkingsapparatuur, rubber | Birth control devices, rubber
32639906. Witwaren, fijne soorten zwaardere tafel- of keukenartikelen | Whiteware, fine type semivitreous table or kitchen articles
33510203. Buizen, koper en koperlegering | Tubing, copper and copper alloy
56110000. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
80729904. Orthodontische apparaten productie | Orthodontic appliance production

Werken bij BRUSSELS CAF?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUSSELS CAF?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUSSELS CAF?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUSSELS CAF?. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

 • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Vip Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

  Regio: MOLLEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent stagehand (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

 • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

 • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Studentenjob

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

 • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

 • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Procesoperator Productie Thermische Centrales (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ENGIE Electrabel

  Type: Vaste Job

  De BU GENERATION EUROPE (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS). De functie van Senior Operator Rodenhuize bij de Entiteit Brugge-Gent-Brussel van de Cluster Gas Benelux omvat de volgende taken: De vijf thermische centrales van de entiteit Brugge - Gent - Brussel leveren een perfecte aanvulling op de intermitterende hernieuwbare energieproductie op basis van wind en zon, en ondersteunen op die manier de energietransitie. Onze flexibele gascentrales Herdersbrug en Drogenbos spelen o.a. een essentiële rol in het ondersteunen van de stabiliteit op het transmissienet, zowel in STEG- als in peak-modus, en staan garant voor het snel aanvullen van de elektriciteitsproductie uit wind en zon aan wanneer nodig. De centrale van Rodenhuize is de grootste Belgische biomassacentrale en neemt zo deel in het behalen van de globale doelstelling omtrent CO2-reductie en groene energie. De centrale van Knippegroen zet het hoogovengas van de staalproductie bij een klant om in elektriciteit en de centrale van Schaarbeek zet de warmte van een afvalverbrandingsoven bij een klant om in elektriciteit, en beide centrales dragen zodoende bij aan het nuttig gebruik van de restgassen en restwarmte en ruimer aan de CO2-doelstellingen. Jouw missie je verzekert een veilige, economische en bedrijfszekere uitbating van de installaties, rekening houdend met vergunningen en wettelijke verplichtingen je verzekert een proactieve bediening van en toezicht over de uitrustingen vanuit een controlezaal alsook in de installatie zelf, ten einde te waken over de naleving van de voorschriften en onregelmatigheden op te sporen. Vanuit de controlezaal worden de verschillende centrales van Rodenhuize, Drogenbos en Schaarbeek bestuurd je noteert in een logboek alle handelingen die werden uitgevoerd tijdens de shift en de voornaamste werkingsparameters van de centrale(s) teneinde een precies beeld te geven van de situatie van de installaties je werkt mee met een productieleider aan de veiligstelling van de installaties teneinde de onderhoudsteams hun werk in alle veiligheid te laten uitvoeren je controleert mede met een productieleider de goede en veilige werking van de installaties na interventie van het onderhoudsteam teneinde onregelmatigheden op te sporen alvorens de installatie terug in dienst wordt gesteld je werkt in opdracht van een productieleider en rapporteert aan hem je onderneemt de nodige acties bij incident/ongeval teneinde de veiligheid te garanderen je verricht technisch administratieve taken (opmaken van o.a. procedures, incidentverslagen, testrapporten, dossiers nieuwe installaties) je reageert alert op alarmen en bedrijfsinstructies om schade en onbeschikbaarheden te voorkomen en doet verbeteringsvoorstellen

 • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: JONGERAVEN

  Type: Vaste Job

  Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

 • Barmedewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: GINOA

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een flexijob - barmedewerker (eventueel zaal) - ervaring is een pluspunt Ben jij de geknipte kandidaat, laat dan gerust iets van je horen en stuur ons een mailtje met cv en we contacteren je verder.

Zoek naar antwoorden van BRUSSELS CAF? in sociale netwerken
Look for responds of BRUSSELS CAF? in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUSSELS CAF?. Laat een reactie achter voor BRUSSELS CAF?. BRUSSELS CAF? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUSSELS CAF?. Leave a respond for BRUSSELS CAF?. BRUSSELS CAF? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUSSELS CAF? op de google maps. Adres en contacten BRUSSELS CAF?
Location of BRUSSELS CAF? on the google maps. Address and contacts of BRUSSELS CAF?

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUSSELS CAF? BRUSSELS CAF?: FINAL DRAFT | GROUP 5 | FORTIS | VRIJE BASISSCHOOL | FEDERALE POLITIE

Other related companies as BRUSSELS CAF?: FINAL DRAFT | GROUP 5 | FORTIS | VRIJE BASISSCHOOL | FEDERALE POLITIE

BRUSSELS CAF? is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUSSELS CAF?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03231872558. Het bedrijf BRUSSELS CAF? bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE GAND 630; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van BRUSSELS CAF? is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUSSELS CAF? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUSSELS CAF?, openstaande posities, locatie van BRUSSELS CAF? op de kaart.

BRUSSELS CAF? is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUSSELS CAF?, company assigned to the tax number BE03231872558. The company BRUSSELS CAF? is located at the address: CHAUSS?E DE GAND 630; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge..
The main activity of BRUSSELS CAF? is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUSSELS CAF? is not available. You also can look at reviews of BRUSSELS CAF?, open positions, location of BRUSSELS CAF? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUSSELS CAF?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUSSELS CAF?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUSSELS CAF?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUSSELS CAF?, employees, financial statistics.