BRUISEND EETCAF? DE POST

Contactgegevens BRUISEND EETCAF? DE POST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUISEND EETCAF? DE POST: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUISEND EETCAF? DE POST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENPLAATS 26; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32272538 32272538

Fax (fax): +32 (53) 849-73-51 +32 (53) 849-73-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUISEND EETCAF? DE POST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUISEND EETCAF? DE POST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUISEND EETCAF? DE POST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUISEND EETCAF? DE POST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUISEND EETCAF? DE POST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUISEND EETCAF? DE POST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUISEND EETCAF? DE POST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUISEND EETCAF? DE POST
Products information BRUISEND EETCAF? DE POST

BTW identificatienummer (tax): BE03549102783
Ondernemingsnummer: 3190673828
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Type de Cuisine: Bars & Brasseries.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUISEND EETCAF? DE POST
(Get full report from official database of BE for BRUISEND EETCAF? DE POST)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUISEND EETCAF? DE POST
Addition kinds of activities for BRUISEND EETCAF? DE POST

735299. Verhuur van medische apparatuur, niet inbegrepen | Medical equipment rental, nec
51490402. Rijst, gepolijst | Rice, polished
59490206. Naaien leveringen | Sewing supplies
73891402. Auctioneers, tariefbasis | Auctioneers, fee basis
75320400. Externe reparatiediensten | Exterior repair services
79910103. Spas | Spas

Werken bij BRUISEND EETCAF? DE POST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUISEND EETCAF? DE POST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUISEND EETCAF? DE POST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUISEND EETCAF? DE POST. Looking for open vacancies in other companies

 • medewerker bloemen- en boomkwekerij (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in een of meerdere van de diverse afdelingen (azalea's, boomkwekerij,...) waarbij je allerhande taken hebt zoals onderhoud, proeven voorbereiden,...

 • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

 • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

 • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

 • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

 • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LDO

  Type: Dienstenchequebaan

  huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen dienstencheques - Regio Peer en Hechtel-Eksel bij ouderen (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Ochtendstudenten Panos (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten die s'ochtens kunnen meewerken met het vaste team. Opstarten van de winkel en verkopen van voedingsmiddelen. Kunnen werken vanaf 6-7u tot bespreekbaar.

 • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: VIAVERA

  Type: Studentenjob

  The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

 • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

 • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

  Type: Vaste Job

  In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

Zoek naar antwoorden van BRUISEND EETCAF? DE POST in sociale netwerken
Look for responds of BRUISEND EETCAF? DE POST in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUISEND EETCAF? DE POST. Laat een reactie achter voor BRUISEND EETCAF? DE POST. BRUISEND EETCAF? DE POST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUISEND EETCAF? DE POST. Leave a respond for BRUISEND EETCAF? DE POST. BRUISEND EETCAF? DE POST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUISEND EETCAF? DE POST op de google maps. Adres en contacten BRUISEND EETCAF? DE POST
Location of BRUISEND EETCAF? DE POST on the google maps. Address and contacts of BRUISEND EETCAF? DE POST

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUISEND EETCAF? DE POST BRUISEND EETCAF? DE POST: MARAITE KARL UND SOEHNE/MARAITE KARL UND SOHNE | Garage Luc | ROESELAARS CONTACTLENSC. | OLIVIER JAUNIAUX | Maison du Spectacle La Bellone

Other related companies as BRUISEND EETCAF? DE POST: MARAITE KARL UND SOEHNE/MARAITE KARL UND SOHNE | Garage Luc | ROESELAARS CONTACTLENSC. | OLIVIER JAUNIAUX | Maison du Spectacle La Bellone

BRUISEND EETCAF? DE POST is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUISEND EETCAF? DE POST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03549102783. Het bedrijf BRUISEND EETCAF? DE POST bevindt zich op het adres: GROENPLAATS 26; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
De hoofdactiviteit van BRUISEND EETCAF? DE POST is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUISEND EETCAF? DE POST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUISEND EETCAF? DE POST, openstaande posities, locatie van BRUISEND EETCAF? DE POST op de kaart.

BRUISEND EETCAF? DE POST is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUISEND EETCAF? DE POST, company assigned to the tax number BE03549102783. The company BRUISEND EETCAF? DE POST is located at the address: GROENPLAATS 26; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
The main activity of BRUISEND EETCAF? DE POST is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUISEND EETCAF? DE POST is not available. You also can look at reviews of BRUISEND EETCAF? DE POST, open positions, location of BRUISEND EETCAF? DE POST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUISEND EETCAF? DE POST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUISEND EETCAF? DE POST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUISEND EETCAF? DE POST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUISEND EETCAF? DE POST, employees, financial statistics.