BRUGSE TAVERNE

Contactgegevens BRUGSE TAVERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUGSE TAVERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUGSE TAVERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 27; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50332132 (+32-50332132) 50332132 (+32-50332132)

Fax (fax): +32 (51) 192-26-55 +32 (51) 192-26-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUGSE TAVERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUGSE TAVERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUGSE TAVERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUGSE TAVERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUGSE TAVERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUGSE TAVERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUGSE TAVERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUGSE TAVERNE
Products information BRUGSE TAVERNE

BTW identificatienummer (tax): BE04520019531
Ondernemingsnummer: 2604827880
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Cuisine: Bars & Brasseries.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUGSE TAVERNE
(Get full report from official database of BE for BRUGSE TAVERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUGSE TAVERNE
Addition kinds of activities for BRUGSE TAVERNE

362501. Motorbedieningen en accessoires | Motor controls and accessories
23920300. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
26110103. Soda pulp | Soda pulp
28910204. Cement, linoleum en tegel | Cement, linoleum and tile
30110206. Motorbanden, pneumatisch | Motorcycle tires, pneumatic
30210102. Laarzen, plastic | Boots, plastic
37280301. Aircraft arrestatie apparaat systeem | Aircraft arresting device system
64110000. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service
67989900. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec

Werken bij BRUGSE TAVERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUGSE TAVERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUGSE TAVERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUGSE TAVERNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

 • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

 • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

 • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE TELDER TUINEN

  Type: Vaste Job

  Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

 • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

 • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van BRUGSE TAVERNE in sociale netwerken
Look for responds of BRUGSE TAVERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUGSE TAVERNE. Laat een reactie achter voor BRUGSE TAVERNE. BRUGSE TAVERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUGSE TAVERNE. Leave a respond for BRUGSE TAVERNE. BRUGSE TAVERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUGSE TAVERNE op de google maps. Adres en contacten BRUGSE TAVERNE
Location of BRUGSE TAVERNE on the google maps. Address and contacts of BRUGSE TAVERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUGSE TAVERNE BRUGSE TAVERNE: Aides aux Victimes ASBL | PETER MEYEN | Pierre Laurent | BOITTE | Sunparks NV

Other related companies as BRUGSE TAVERNE: Aides aux Victimes ASBL | PETER MEYEN | Pierre Laurent | BOITTE | Sunparks NV

BRUGSE TAVERNE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUGSE TAVERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04520019531. Het bedrijf BRUGSE TAVERNE bevindt zich op het adres: MARKT 27; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
De hoofdactiviteit van BRUGSE TAVERNE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUGSE TAVERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUGSE TAVERNE, openstaande posities, locatie van BRUGSE TAVERNE op de kaart.

BRUGSE TAVERNE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUGSE TAVERNE, company assigned to the tax number BE04520019531. The company BRUGSE TAVERNE is located at the address: MARKT 27; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
The main activity of BRUGSE TAVERNE is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUGSE TAVERNE is not available. You also can look at reviews of BRUGSE TAVERNE, open positions, location of BRUGSE TAVERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUGSE TAVERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUGSE TAVERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUGSE TAVERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUGSE TAVERNE, employees, financial statistics.