BROUWERSHOF

Particuliere bedrijvencommunicatie • BROUWERSHOF
Private companiesCommunications • BROUWERSHOF

Contactgegevens BROUWERSHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROUWERSHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROUWERSHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BUDASTRAAT 72; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56213822 (+32-56213822) 56213822 (+32-56213822)

Fax (fax): +32 (65) 254-89-82 +32 (65) 254-89-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROUWERSHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROUWERSHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROUWERSHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROUWERSHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROUWERSHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROUWERSHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROUWERSHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROUWERSHOF
Products information BROUWERSHOF

BTW identificatienummer (tax): BE04340942382
Ondernemingsnummer: 2236785888
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 500,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROUWERSHOF
(Get full report from official database of BE for BROUWERSHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROUWERSHOF
Addition kinds of activities for BROUWERSHOF

3259. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
326300. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
836104. Geriatrische woonzorg | Geriatric residential care
39491102. Basissen, honkbal | Bases, baseball
51379900. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
56110000. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
56329900. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten, nec | Women's accessory and specialty stores, nec

Werken bij BROUWERSHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROUWERSHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROUWERSHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROUWERSHOF. Looking for open vacancies in other companies

 • Stikster/stikker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

 • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

 • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

 • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

 • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Huishoudhulp (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

 • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

 • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

 • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: NELL

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

 • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

 • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

  Type: Zelfstandige activiteit

  HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

Zoek naar antwoorden van BROUWERSHOF in sociale netwerken
Look for responds of BROUWERSHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROUWERSHOF. Laat een reactie achter voor BROUWERSHOF. BROUWERSHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROUWERSHOF. Leave a respond for BROUWERSHOF. BROUWERSHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROUWERSHOF op de google maps. Adres en contacten BROUWERSHOF
Location of BROUWERSHOF on the google maps. Address and contacts of BROUWERSHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come BROUWERSHOF BROUWERSHOF: GEMEENTEBESTUUR | ESSO | Hair Design Lankers | Figesti scrl SCRL | Lagrou Luc

Other related companies as BROUWERSHOF: GEMEENTEBESTUUR | ESSO | Hair Design Lankers | Figesti scrl SCRL | Lagrou Luc

BROUWERSHOF is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BROUWERSHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04340942382. Het bedrijf BROUWERSHOF bevindt zich op het adres: BUDASTRAAT 72; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 500,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van BROUWERSHOF is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROUWERSHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROUWERSHOF, openstaande posities, locatie van BROUWERSHOF op de kaart.

BROUWERSHOF is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BROUWERSHOF, company assigned to the tax number BE04340942382. The company BROUWERSHOF is located at the address: BUDASTRAAT 72; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 500,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of BROUWERSHOF is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BROUWERSHOF is not available. You also can look at reviews of BROUWERSHOF, open positions, location of BROUWERSHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROUWERSHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROUWERSHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROUWERSHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROUWERSHOF, employees, financial statistics.