BRASSERIE L'ALCAZAR

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • BRASSERIE L'ALCAZAR
Private companiesTobacco Products • BRASSERIE L'ALCAZAR

Contactgegevens BRASSERIE L'ALCAZAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE L'ALCAZAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE L'ALCAZAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GABRIELLE 37; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23436207 (+32-23436207) 23436207 (+32-23436207)

Fax (fax): +32 (9) 328-32-58 +32 (9) 328-32-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE L'ALCAZAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE L'ALCAZAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE L'ALCAZAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE L'ALCAZAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE L'ALCAZAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE L'ALCAZAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE L'ALCAZAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE L'ALCAZAR
Products information BRASSERIE L'ALCAZAR

BTW identificatienummer (tax): BE06661804199
Ondernemingsnummer: 8690704345
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type de Cuisine: Bars & Brasseries.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE L'ALCAZAR
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE L'ALCAZAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE L'ALCAZAR
Addition kinds of activities for BRASSERIE L'ALCAZAR

7373. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
359201. Valves | Valves
08310108. Teaberries verzamelen | Teaberries gathering
20630202. Melasse, van suikerbietjes | Molasses, from sugar beets
22210702. Poplin, kunstmatige vezel | Poplin, manmade fiber
28190900. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
36340513. Broekenpers, elektrisch | Trouser pressers, electric
39930000. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
50230301. gordijnen | Curtains

Werken bij BRASSERIE L'ALCAZAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE L'ALCAZAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE L'ALCAZAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE L'ALCAZAR. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je doet het uitvoerende werk. Kablage uitvoeringen. Foutopsporingen. ...

 • Magazijnier (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

 • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

 • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

 • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

 • Cnc Operator (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

 • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

 • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ASAP JETTE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

 • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: TRIXXO HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Oysho

  Type: Studentenjob

  Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Operations supervisor (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: imec

  Type: Vaste Job

  Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

 • On-line verkopers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KIND OF WONDER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE L'ALCAZAR in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE L'ALCAZAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE L'ALCAZAR. Laat een reactie achter voor BRASSERIE L'ALCAZAR. BRASSERIE L'ALCAZAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE L'ALCAZAR. Leave a respond for BRASSERIE L'ALCAZAR. BRASSERIE L'ALCAZAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE L'ALCAZAR op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE L'ALCAZAR
Location of BRASSERIE L'ALCAZAR on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE L'ALCAZAR

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE L'ALCAZAR BRASSERIE L'ALCAZAR: BANKUNIE | SERGE LIEGEOIS | OWAN TEMPUR | BAKKERIJ DOM | ILSE TEMMERMAN

Other related companies as BRASSERIE L'ALCAZAR: BANKUNIE | SERGE LIEGEOIS | OWAN TEMPUR | BAKKERIJ DOM | ILSE TEMMERMAN

BRASSERIE L'ALCAZAR is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE L'ALCAZAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06661804199. Het bedrijf BRASSERIE L'ALCAZAR bevindt zich op het adres: RUE GABRIELLE 37; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE L'ALCAZAR is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE L'ALCAZAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE L'ALCAZAR, openstaande posities, locatie van BRASSERIE L'ALCAZAR op de kaart.

BRASSERIE L'ALCAZAR is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE L'ALCAZAR, company assigned to the tax number BE06661804199. The company BRASSERIE L'ALCAZAR is located at the address: RUE GABRIELLE 37; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
The main activity of BRASSERIE L'ALCAZAR is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE L'ALCAZAR is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE L'ALCAZAR, open positions, location of BRASSERIE L'ALCAZAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE L'ALCAZAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE L'ALCAZAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE L'ALCAZAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE L'ALCAZAR, employees, financial statistics.