BRASSERIE KLOOSTERTUIN

Contactgegevens BRASSERIE KLOOSTERTUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE KLOOSTERTUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE KLOOSTERTUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSTRAAT 24B5; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89561816 (+32-89561816) 89561816 (+32-89561816)

Fax (fax): +32 (13) 146-68-79 +32 (13) 146-68-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE KLOOSTERTUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE KLOOSTERTUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE KLOOSTERTUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE KLOOSTERTUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE KLOOSTERTUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE KLOOSTERTUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE KLOOSTERTUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE KLOOSTERTUIN
Products information BRASSERIE KLOOSTERTUIN

BTW identificatienummer (tax): BE04654327392
Ondernemingsnummer: 5130859375
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type de Cuisine: Bars & Brasseries.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE KLOOSTERTUIN
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE KLOOSTERTUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE KLOOSTERTUIN
Addition kinds of activities for BRASSERIE KLOOSTERTUIN

323199. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
367900. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
483200. Radiostations | Radio broadcasting stations
51999908. Canvas producten | Canvas products
76991812. Schaalreparatieservice | Scale repair service

Werken bij BRASSERIE KLOOSTERTUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE KLOOSTERTUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE KLOOSTERTUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE KLOOSTERTUIN. Looking for open vacancies in other companies

 • MEESTERGAST ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een meestergast elektriciteit.

 • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

 • Manifestbediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

 • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

 • Customer Service (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Erpe-Mere deze week reeds starten-Solliciteer via SMS!!! (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: EASY LIFE AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

 • strijken voor dienstencheques (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PRIMA PRESSING

  Type: Dienstenchequebaan

  STRIJKEN VAN KLEDINGSTUKKEN -

 • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

 • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE KLOOSTERTUIN in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE KLOOSTERTUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE KLOOSTERTUIN. Laat een reactie achter voor BRASSERIE KLOOSTERTUIN. BRASSERIE KLOOSTERTUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE KLOOSTERTUIN. Leave a respond for BRASSERIE KLOOSTERTUIN. BRASSERIE KLOOSTERTUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE KLOOSTERTUIN op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE KLOOSTERTUIN
Location of BRASSERIE KLOOSTERTUIN on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE KLOOSTERTUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE KLOOSTERTUIN BRASSERIE KLOOSTERTUIN: ALU LERMYTTE | Auto's Thierry | Poortje ('t) | Mertens J | GARAGE CAPPELLE

Other related companies as BRASSERIE KLOOSTERTUIN: ALU LERMYTTE | Auto's Thierry | Poortje ('t) | Mertens J | GARAGE CAPPELLE

BRASSERIE KLOOSTERTUIN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE KLOOSTERTUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04654327392. Het bedrijf BRASSERIE KLOOSTERTUIN bevindt zich op het adres: BOSSTRAAT 24B5; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE KLOOSTERTUIN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE KLOOSTERTUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE KLOOSTERTUIN, openstaande posities, locatie van BRASSERIE KLOOSTERTUIN op de kaart.

BRASSERIE KLOOSTERTUIN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE KLOOSTERTUIN, company assigned to the tax number BE04654327392. The company BRASSERIE KLOOSTERTUIN is located at the address: BOSSTRAAT 24B5; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
The main activity of BRASSERIE KLOOSTERTUIN is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE KLOOSTERTUIN is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE KLOOSTERTUIN, open positions, location of BRASSERIE KLOOSTERTUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE KLOOSTERTUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE KLOOSTERTUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE KLOOSTERTUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE KLOOSTERTUIN, employees, financial statistics.