BRASSERIE HUYZE DIE MAENE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BRASSERIE HUYZE DIE MAENE
Private companiesAgricultural Services • BRASSERIE HUYZE DIE MAENE

Contactgegevens BRASSERIE HUYZE DIE MAENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE HUYZE DIE MAENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE HUYZE DIE MAENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 17; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50333959 (+32-50333959) 50333959 (+32-50333959)

Fax (fax): +32 (55) 830-80-73 +32 (55) 830-80-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE HUYZE DIE MAENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE HUYZE DIE MAENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE HUYZE DIE MAENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE HUYZE DIE MAENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE HUYZE DIE MAENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE HUYZE DIE MAENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE HUYZE DIE MAENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE HUYZE DIE MAENE
Products information BRASSERIE HUYZE DIE MAENE

BTW identificatienummer (tax): BE08987609863
Ondernemingsnummer: 7065826416
Hoofdstad (capital): 948,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type de Cuisine: Fran?aise,Belge,Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE HUYZE DIE MAENE
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE HUYZE DIE MAENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE HUYZE DIE MAENE
Addition kinds of activities for BRASSERIE HUYZE DIE MAENE

24991600. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
35190102. Motoren, diesel en semi-diesel of dual-fuel | Engines, diesel and semi-diesel or dual-fuel
38290100. Apparatuur voor het meten van vliegtuigen en motorvoertuigen | Aircraft and motor vehicle measurement equipment
50310204. Fineer | Veneer
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand

Werken bij BRASSERIE HUYZE DIE MAENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE HUYZE DIE MAENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE HUYZE DIE MAENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE HUYZE DIE MAENE. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader/Losser (TISSELT)

  Regio: TISSELT

  Bedrijf: Adecco Onsite Schenker

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DB Schenker te Tisselt (Willebroek) zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste Laders/Lossers. Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van dozen op paletten. Je werkt op oproepbasis op basis van een 3 ploegen systeem. (vroege, late, nacht)

 • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

 • Wever 2 ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar een wever.

 • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

 • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

 • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

 • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

 • POETSHULP (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: STEAM & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

 • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-MICHIELS (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE HUYZE DIE MAENE in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE HUYZE DIE MAENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE HUYZE DIE MAENE. Laat een reactie achter voor BRASSERIE HUYZE DIE MAENE. BRASSERIE HUYZE DIE MAENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE HUYZE DIE MAENE. Leave a respond for BRASSERIE HUYZE DIE MAENE. BRASSERIE HUYZE DIE MAENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE HUYZE DIE MAENE op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE HUYZE DIE MAENE
Location of BRASSERIE HUYZE DIE MAENE on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE HUYZE DIE MAENE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE HUYZE DIE MAENE BRASSERIE HUYZE DIE MAENE: CROHIN DANY | WAP | Bibliotheque Communale | VINCENT DUNNEBEIL | Deltour B

Other related companies as BRASSERIE HUYZE DIE MAENE: CROHIN DANY | WAP | Bibliotheque Communale | VINCENT DUNNEBEIL | Deltour B

BRASSERIE HUYZE DIE MAENE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE HUYZE DIE MAENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08987609863. Het bedrijf BRASSERIE HUYZE DIE MAENE bevindt zich op het adres: MARKT 17; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 948,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise,Belge,Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE HUYZE DIE MAENE is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE HUYZE DIE MAENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE HUYZE DIE MAENE, openstaande posities, locatie van BRASSERIE HUYZE DIE MAENE op de kaart.

BRASSERIE HUYZE DIE MAENE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE HUYZE DIE MAENE, company assigned to the tax number BE08987609863. The company BRASSERIE HUYZE DIE MAENE is located at the address: MARKT 17; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 948,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 183,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise,Belge,Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of BRASSERIE HUYZE DIE MAENE is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE HUYZE DIE MAENE is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE HUYZE DIE MAENE, open positions, location of BRASSERIE HUYZE DIE MAENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE HUYZE DIE MAENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE HUYZE DIE MAENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE HUYZE DIE MAENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE HUYZE DIE MAENE, employees, financial statistics.